lördag 18 september 2010

Laga mat var det ja!

Något kulinariskt som smaklökarna i min mun skulle slå kullerbyttor av eller varför inte rätt och slätt k**ll*r i munnen. Ting brukar använda det uttrycket när något är riktigt gott. Något riktigt gott ville min mage ha.
Hungrig, hungrig måste äta NUUUUUU! River runt i kyl och frys och där fanns det ju ingenting som lät sig lagas snabbt och lätt, framförallt snabbt. Nu är blodsockret lågt och jag märker att händerna skakar lite och jag känner mig snurrig och tänker inte klart (som i reda tankar). Då kläcker yngsta den briljanta (åtminstone då) idén att äta hämtpizza. Självklart!!! Varför tänkte jag inte på det?! Sliter åt mig menyn från en av våra pizzerior och slår telefonnumret innan jag knappt vet vad vi ska ha. En kvart skulle det ta att få maten. Stöööön jag är ju nästan död av svält men en kvart går ganska fort.
Rivstart iväg med bilen för nu...NU måste jag äta!
Nu HAR jag ätit, alldeles för mycket och alldeles för fort och brottas med ett lätt illamående vilket inte är så konstigt när pizzan fortfarande inte har sjunkit ner utan sitter någonstans i halsrakten. Guuuud så hungrig jag var och så illa jag mår nu, såpass att jag måste nog lägga mig i soffan en stund och smälta maten som värsta boaormen...jag som väldigt sällan äter en hel hämtpizza...*rap*
Pöss på er.

12 kommentarer:

Fru Venus sa...

Hämtpizza är ett obekant fenomen på vår ö, men skulle säkert vara gott nån gång. Vi ligger i soffan och rapar efter skördefestens läckerheter ännu ;-) Kvällskram!!

Shamrock sa...

Mmmm det kan vara gott nån gång då och då

Petra sa...

Hus, hoppas att pizzan stannar i magen.
Otroligt snygga stödu fick shoppat.

Moster Ma sa...

En hel pizza?
Inte dåligt alls, det!
.. sen är man inte sugen på pizza på ett tag.

Malla sa...

Hämtpizza..så enkelt :) och ganska gott :)

Rut-Knut-Tjut sa...

Vi hämtade Thaimat igår, med några vänner som var 40 minuter sena, vi åt 19:45. Jag var halvdöd då.

J:son sa...

Nöden har ingen lag, som det så vackert heter!
Och hämtpizza är kanon när det är brådis.

Men shit vad man kan må illa efter "hets-glufsande"....Ouärk!
Jag gör likadant när jag "börjar se ljuset i tunneln".
Sedan brukar det bli "payback-time" i flera timmar med soffläge och samarin.

Sov!
Så har den sjunkit undan till i morgon bitti....(:

Kram, J:son

Singelmamman sa...

Hämtpizza är toppen! Och med så snygga stövlar och byxor du köpt idag så var det dig väl förunnat!

Anonym sa...

Gott!!! Och enkelt, underskattat i vissa lägen.

Stina sa...

Just när man är sådär vrålhungrig är hämtpizza hur gott som helst. Men det är bara då som alternativet lockar (tack o lov! *s*)

Trollpackan sa...

Ja, pizza är ju bara nödmat egentligen tycker jag, och måste man så måste man, men jag mår då sällan bra efter att ha ätit en.
Jag längtar aldrig efter pizza, men det gör däremot Maken ibland. Hmm...han kommer säkert att hämta hem en idag, för jag ska ut och äta med en kompis;)

stort och smått sa...

Pizza är gott! Undrar om inte jag har en bit kvar i kylen från i fredags.. då var jag inte sugen på pizza och åt ingen! Men nu! Sugen!