torsdag 9 september 2010

Konstiga saker händer.

Vad sägs om att när fasta telefonen ringer hemma och TV:n är på då lägger den av. Alltså inte själva TV:n utan bilden fryser i en förstenad scen och när man pratat klart startar programmet man såg på igen. Underligt? Mycket skulle jag vilja säga! Detta har pågått några dagar men vi har inte reflekterat så mycket över det förrän idag.
Jag ska förtydliga lite och säga att vi har TV och bredband via telefonkabel (ADSL) och det är ytterst sällan det strular. I alla fall så tänker maken till ett ögonblick och yttrar något om att han har pillat lite på telekabeln som går in i huset (vi har luftledning och är nog dom sista i hela världen som har det) när han spikat plastbräder. Ähhh...jaaaa...och...lite pill kan väl en kabel tåla kan man tycka. Nej, det gör den inte.
Poletten trillade ner kan man säga för han (och jag) kopplade sambandet och maken skickades ut att åtgärda problemet genast. Nu tror jag inte att det påverkat mina försök att kommentera hos er för strulet har även funnits när jag var på jobbet (nääääää, jag jobbar "bara" där, läser och kommenterar absolut inte bloggar *host, blink*).
Nu ska jag göra en liten vända och se om kommentarerna fastnar hos er eller om dom försvinner ut i cyberrymden.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Monica sa...

Gafflan, din kommentar "flög" lätt som en plätt till Frankrike....*fniss*
Kram

Fru Venus sa...

Den simmade även hit ;-) men jag litar inte ett skit på blogger :-/ Nattikram

Melinda sa...

Ha ha ha... Så det kan gå!

Bergljot sa...

Fint iallfall at blogpostene dine kommer ut;-) Og snart er det helg!

Singelmamman sa...

Jag har ingen spikande man i min närhet. Ingen man alls när jag kollar runt omkring mig. Och ändå försvinner även mina kommentarer. Men de kanske dyker upp som såna däringa flaskpost, 70 år senare så barn och barnbarn tårögda får tala ut i lokalblaskor om hittade kommentarer.

Jo men jag har lite tråkigt och kan inte somna, därför skriver jag lite längre, och innehållslösa kommentarer. Random så där.

Stina sa...

Jag har också problem med kommenteringen. Bland annat. Kanske ska skicka sambon in i kabelträsket... ;)

Anonym sa...

Jag har faktiskt aldrig preblem med att kunna skriva kommentarer. Men däremot är det ibland svårt att kunna lägga sig som följare.

Anonym sa...

Det är mycket med det elektriska.