fredag 10 september 2010

Är det skönt...

...eller är det skööööönt att det är fredag?!
När jag inte kan skriva inlägg då har jag en massa saker jag skulle vilja berätta, när jag väl har tillgång till lilla datorn då är det tvärstopp i huvudet! Varför är det så? Får väl börja skriva ner på papper som jag gjorde i början. T ex kunde jag berätta att om det fanns ett program om vem som var mest klimakteriehäxa så kunde jag platsa där hur lätt som helst t o m vinna!! Inte enligt mig själv utan enligt maken och döttrarna (dom har en sådan speciell humor tycker jag ;D). Sådan kan jag ju skratta åt men ibland undrar jag hur snäll jag är mot mina familjemedlemmar...fy... Jag är egentligen, utåt sett, en ganska tyst men glad människa. Tar inte så mycket plats om jag säger så. Skriker inte högst för den delen heller. Får nog skärpa mig lite.
Nej, mina vänner nu kör vi lite fredag tycker jag.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Petra sa...

Välkommen fredag säger jag också. Ha en skön dag, bästa Gafflan.
Kramis

Krakelsprakel sa...

Fredag är en oslagbar dag!

Toves sa...

Det gör vi, trevlig helg! ❤

nillas liv på pinnen sa...

Jo, det är väl skönt att det är fredag...?
(Är det fredag?)

Rut-Knut-Tjut sa...

Fredag, veckans bästa dag!

Cina sa...

Tänk va, är det inte lite mystiskt att det ofta är andra människor som talar om att man är som klippt och skuren från en klimakteriehäxalista?! Som OM man inte kände det själv????
Jo, det är jätteskönt att det är fredag! Äntligen!
Kram!

Malla sa...

yes, det ä fredag :D
skriv ner alla dina ideer på små lappar :)

Anonym sa...

Önskar det vore fredag hela veckan! Jag tycker du ska prova att vara en häxa på jobbet och lite snällare hemma så får du se hur det går. Du kanske kommer att trivas förträffligt med det! /Knasterfaster