tisdag 17 augusti 2010

Vardag och rutiner.

Nästa vecka (onsdag) börjar mina drakar skolan igen. Stackars satar? Nej, skönt säger jag! Då blir det äntligen ordning på torpet igen och för första gången sedan äldsta föddes kommer jag att bli helt ensam hemma på morgonen, i alla fall en halvtimme, innan jag går till jobbet. En ny era har börjat. Vad gör man förresten när man är ensam hemma på morgonen??? Det blir en ny erfarenhet för mig!
Yngsta (min bebis) ska börja högstadiet och får åka buss till centralorten med alla andra stora stygga högstadielever (äldsta inkluderad)!  Yngsta är spänd men jag tycker det ska bli mer spännande att se om det går att få liv i mumierna som flyttat in hos mig. Vänt lite på dygnet har dom gjort, uppe sent och sover länge... Ja, det ska bli spännande! Mohahahahaha...
Pöss på er.

17 kommentarer:

Monica sa...

Ensam hemma på morgonen betyder att ingen tjötar om ditt eller datt...
Och kaffet smakar extra gott sådana mornar! :)

Pöss & kram

Melinda sa...

Köp en sån där tuta som man använder vid typ hockey. De låter som faen och jag tror att de hoppar upp ur sängen illa kvickt!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Stackars barn....hur ska dom klara sig i Centralorten....huuuh....du får åka dit med smörgåspaket på middagsrasten (lunchrast, kanske det kallas numera)....

Haha, så du var på Nordens Ark du! Där järvarna går brukade jag plocka lingon väldigt långt tillbaka i tiden. Tog ekan över och klättrade upp i ravinen, men så ett år såg jag att man hade börjat sätta ut pinnar och grejer och sen dess har det blivit Hedekas skogar i stället....vill inte bekanta mig med järvarna på för nära håll!

Attans vilken utsikt du har...den hade jag inte tackat nej till! Mera bilder åt folket!

Agneta kram

http://catiiis.blogg.se sa...

Den halvtimmen kommer att gå så fort att du knappast hinner uppfatta att du är ensam...

Sååå njut av lugnet och stillheten innan du klackar iväg på ditt jobb.. andas..

Cina sa...

Där har jag varit = Den där halvtimmen.... jo man har en kopp kaffe kvar att dricka, en tidning att läsa utan att behöva svara på 1000 frågor, leta reda på andras mobiler, väskor, busskort och 100 andra pryttlar. Det är däremot "absolut förbjudet" att utföra någon som helst hushållsyssla under den där halvtimman. Absolut sant! Sen går man lugn och fin till jobbet!
Lycka till!

Malla sa...

jag tror du ska njuta lite den halvtimman. läsa tidningen :)

Anonym sa...

Ja det är gött att få vara ensam en stund, slappna inte av FÖR mycket bara så du kommer försent till jobbet.
Ha dä gött!

Petra sa...

Skulle kunna...döda.... nästan...för att få ha egentid på morgon. Lucky you!

Garbo och jag sa...

En hel halvtimme?? Uamej, du kan ju sätta dig på toa utan att någon står och tokstressar dig utanför. :D

Kramkram
Ullis

Fru Venus sa...

Min yngsta börjar sjuan och äldsta nian. Konstigt. Det måste ha varit ett bra tag sen man var på dagisjulfest.... Jag åker på jobb 2 minuter efter att ungarna stigit upp, så jag slipper allt, men mannen hotade med att flytta i våras...han är hemma den tiden ;-) Kram på dig!

Shamrock sa...

Du kan gå på muggen i lugn och ro, peta dig i näsan, läsa tidningen en stund till eller bara blunda och pusta ut. Tänk vilka möjligheter som öppnar sig

kvinnan med koftan sa...

man läser tidningen....härligt

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

"Vad gör man förresten när man är ensam hemma på morgonen??? "

Jag skulle läsa tidningen. Eller lyssna på P1. Underbart. Om 10 år är det min tur. Fan vad jag ska lyssna då!

Renée sa...

Här börjar de skolan på måndag. Tycker oxå att det ska bli skönt på ett sätt: det blir rutin i vardagen. Stort minus: Jag måste gå upp tidigt...

B i t t e sa...

Nästan likadant konstaterande hos mig idag, fast ändå tvärtom... Skulle ge mycker för den där halvtimmen. Ska jag få den måste jag nog upp senast kl 5 :-( Njut av din lilla stund, bara sitt och gör ingenting!

Knaada sa...

Jag har en dröm om att få bajsa ifred, det skulle jag ha gjort med min halvtimme :)

Frogprincess sa...

Vad man gör när man är ensam? Jo man fastna i någon tidning under frukosten och så håller man på att komma för sent till jobbet.
Det är vad jag gör iallafall...