onsdag 18 augusti 2010

Orka.

Vet ni hur mycket papper det blir på ett kontorsgolv om den överfulla pärmen med in- och utbetalningsjournaler helt plötsligt kollapsar? 
Jag vet...nu har jag sorterat röran och satt in i en ny hel pärm.
Vet ni hur svettig man blir i örat och hur snurrig i huvudet av att prata med en försäljare från Lokaldelen.se?
Jag vet...efter 45 minuter förstod han (till slut) att jag inte var intresserad av en extra liten sketen annons för "bara" 13000 kr! 45 minuters extrem irritation...LÄGG AV!!!!
Vet ni att när kunder kommer ner till mig på kontoret men en näve skuv, muttrar och brickor, blandade dimensioner och sorter naturligtvis, så vet inte jag vad det kostar "bara sådär"?!
Då tycker kunderna att jag är konstig som måste veta vad dom har tagit för att kunna ta betalt!
Jamen...tänk om man skulle stå på affären med en påse bröd och inte veta att det var bröd man hade handlat fast det var det man skulle ha utan bara rycka på axlarna och säga "jagvetinte" och sedan be dom ta betalt för ost!!!!
Kan jag snart få gå hem? Pleeeeease?!

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

När slutar du för dagen?
:)

Gafflan sa...

Kl. 15:00 och det är snart :D

Melinda sa...

Ja.. Det finns konstiga människor...

Petra sa...

Ajdå, hoppas att du snart får sluta.
Kramelikram

Garbo och jag sa...

Trippelorka!!!!

Tänker på dig...

Monica sa...

Gå hem nu och njut av em & kvällen. Kram

Stina sa...

Aaaahh, orka! Bah. Typ.

(tränar inför elevstarten!) *s*

Fru Venus sa...

Hej gulle-raring ;-) Jag ska ta en färgglad drink för dig med, här på färjan! Du vet den där skylten som finns på herr WC:n i restauranger och sånt, där det står: "Ta ett steg längre fram - den är inte så lång som du tror"!? Jag tror vi måste tänka ut en lite liknande skruv-mutter-skylt för dina kunder. Ska jobba lite på det. Tack för dina rara kommentarer, KRAM OCH PÖSS överallt :-)

Malla sa...

Hmm, du är hemma redan nu va? Vilka människor det finns..

Shamrock sa...

Vad skulle hänt om du bara lagt på luren i örat på han från Lokaldelen. Jag menar det är ju inte er kund så du behöver ju inte vara trevlig mot honom... Ett nej ska räcka annars kan man få bli lite otrevlig

B i t t e sa...

Låter som att du verkligen behöver hem och vila från besvärliga kunder. Och jag hoppas att du kunnat vila, kanske med en chokladkaka?