tisdag 3 augusti 2010

Märkligt.

Märkligt 1:
Min allra absolut bästa pincett är borta! "Ingen" har haft den och om "någon" har använt den så har den placerats på sitt rätta ställe efter användandet, fick jag till svar ("ingen" och "någon" är äldsta dottern).
Har sökt med ljus och lykta men ej med ficklampa överallt. Jag lovar att om jag får nagelfara "någons" rum så kan jag garantera att den kommer fram. Grrrr...

Märkligt 2:
Maken...
Ibland önskar jag att det fanns ett reglage så att jag kunde stänga av honom. Nej, inte att han bara skulle sitta helt still och inte göra något utan bara få munnen till att hålla tyst. Jag gör som döttrarna gör med mig, utrustar mig med selektivt hörande, så kan han mala på bäst han vill! Problem uppstår dock när han förväntar sig svar och jag mer ser ut som en fågelholk. Orka!!

Märkligt 3:
Varför ska jag hämta morgontidningen ute i brevlådan?
...eller posten?

Idag ska jag städa...eller städa och städa, jag ska i alla fall dammsuga. Just nu jobbar Fru Whirpool på riktigt bra så jag får väl hjälpa till med upphängandet av tvätten senare. Hon tvättar lakan så det tar en stund innan hon är klar.

9 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Har du fortfarande semester?

Gafflan sa...

Ja, men ska jobba lite emellanåt. Är hemma idag dock.

Selma sa...

Åh, är din man också sådan.

Melinda sa...

Ja ibland försvinner saker för att plötsligt dyka upp på de mest självklara platser! Skumt!

Shamrock sa...

Jag har köpt en egen pincett till dottern med sträng förmaning om att "ge f-n" i min. Hade samma problem förut

Monica sa...

Du är rolig du.....sitter här & skrattar, känner igen!......men den tiden är för min del över( ang. saker som baaara försvinner) Det där med mannen.....ja det blir troligen liiiiite svårare...hi,hi,hi......låssas att du har förstått.....
Tips: kör med kamuoflage städning( där det syns)
Kram.

Fru Venus sa...

Varför kommer inte männen med bruksanvisning!? Jag köpte egna pincetter åt tjejerna för några år sen, men det hjälper inte... Däremot när min pincett är borta och jag vrålar efter den, då jävlar blir det fart på den äldsta :-D Varför ska du ta in posten, är det inte bara räkningar? Kram på dig!!

Realisten sa...

Fast jag kan bli lite avis på att det hos dig finns någon annan som kan ha slarvat bort en pincett. Försvinner den hos mig måste jag liksom skylla på mig själv...:)

Peacerosen sa...

Min "ingen/någon" bor ju inte hemma längre, men dock bara 50 meter härifrån.

Så gör även en del av MINA saker som tidigare BODDE HÄR!
Och dom har flyttat ut "heeeelt på egen hand"!?!?!?

Helt otroligt att mina sockar, och till och med trosor, min silképil, typ 4-5 mattallrikar som flyttade ut härifrån MED MAT PÅ och sedan aldrig mer kom hem?

Mmmmmm....va "goa" dom e ibland...."ingen och någon"....*morr*

Kram på dej!
Jenny