söndag 27 juni 2010

Sööööööööndag.

Hade tänkt mig en riktigt härlig dag i solstolen. Låta mitt blåvita fläsk bli brunt (...mer rött) men...
VAR ÄR SOLEN?
15 grader varmt och jämngrått ute. Blåser. Det får vara. Fast jag tror att lagom till i morgon bitti har nog solen kommit hit igen. När jag sitter på kontoret.
Tre vääääldigt långa veckor kvar till semestern. Hur ska jag orka? Tänk om sommaren kommer och går under dom veckorna och jag lämnas med skitväder på min stackars ledighet?! Då tror jag att jag dör. Vilka i-lands problem egentligen men när man är så in i baljan beroende av sin ledighet för att klara ett jobbår till, varav mer än halva i mörker, då är det av yttersta vikt att man får väder till att åka på havet med båten, sola och vara ute. Egentligen tror jag att jag är född i fel del av Europa, medelhavsklimat är mer min melodi.
Ni som har sol, hoppas att ni får en härligt, skön, slapp söndag.
Själv ska jag tvätta. Det var väl roligt för mig?
Pöss o köss.

15 kommentarer:

Malla sa...

jag tror det kommer vara okej väder nu i 3 veckor men SEN, lagom till din första semesterdag kommer den riktiga värmen! :)

Snäckskalsdalen. sa...

Håller med Malla! Du kommer att få kanonväder.
Jag håller med dig också - man borde varit Medelhavsare.....fast....då hade vi ju inte dom ljusa nätterna och inte alla fina årstider......fast det hade varit trevligt med mer jämnt klimat......fast då hade vi inte haft dom krispiga fina sol och snö dagarna...tror du jag vet vad jag vill, eller.........................................?
Men jag håller precis med om idag, jag hade ju tänkt mig ut på fjor'n och ligga i båten och bara höra klucket......dream on.....
Kramar

Petra sa...

Vi får stötta varandra. Jag har fyra veckor kvar till semester.

Anonym sa...

Solen är här.

Tigris Predikantan sa...

Ja, här är en till!
:)

Lina sa...

SOLA ER HEEEEEEEER!!!!!!! For første gang siden i fjor tror jeg.... Kos deg med vaskinga du! Fin gråværsaktivitet!:)

Cina sa...

Nu ska jag inte spä på din sollängtan men jag har lånat solen idag! Så mycket att näsan är röd och det svider i knävecken. Det var väl rätt åt mig??? ;)
Annars håller jag fullständigt med dig, vi behöver sol och värme för att orka de mörka, långa månaderna! Jag håller tummarna för att du bara får fint väder på din semester!
Kram!

Skrytmorsan sa...

Om tre veckor - det är ju då sommaren kommer! Precis lagom till att makens semester börjar ta slut. Det brukar vara så.

Ulrika Fabulousforty sa...

Ja jädrar vad det har blåst, både i dag och igår!
Fast det är ju ett legitimt skäl att hålla sig inomhus och småfisa framför tv:n med en god bok... Om tre veckor, ska du se..DÅ, du! Då blir det SOMMAR!!!

Rut-Knut-Tjut sa...

Konstigt att man försöker ställa sig in på när semestern är men när det närmar sig lite kan man knappt vänta. Jag jobbar min sista vecka nästa, det kommer vara TUNGT.

Stina sa...

Den är här också, du är välkommen!

Snäckskalsdalen. sa...

Den kom ju till slut, solen, en aning och för en liten stund i alla fall!
Veckorna till semestern kommer att gå asfort!
Kramar

Camilla sa...

Vi har haft så fantastiskt vackert, varmt och skönt väder i Skåne idag. Äntligen!! Vi har min själ inte haft det för fett när det gäller sol och värme, så jag hoppas att det håller i sig ett tag till.

Garbo och jag sa...

Jag börjar också min semester om tre veckor. Pust och stön...

Men vi hade åtmionstone kanonfint väder idag...
(Men helt klart ett I-landsproblem)

Kramkram
Ullis

Fru Venus sa...

Som du vet hade vi en underbar söndag, både vädermässigt (hett som i helvetet) och annars, men satan i gatan vad jag är trött idag...