lördag 19 juni 2010

Så var det lördag.

Jag fick inte sova färdigt idag utan blev väckt av maken. Han håller sig på behörigt avstånd vid sådana tillfällen. Alltså, stående i dörröppningen till sovrummet och försiktigt undrande när jag kommer upp. Han har lena mjuka rösten inkopplad och är allmänt försiktig. Som om han går och rör sig på ägg.
Varför?? För TNT är mer lätthanterligt än en Gafflan som inte fått vakna själv.
Så hörde jag att ha brutalväckte yngsta med kittlingar och massa annat bus. Yngsta hon skrattar varpå jag hör maken säga: "Så här kan jag inte göra med mamma för då exploderar hon!" . Om ni visste vad rätt han har!
Han går bakom mig i tappan ner och refererar mitt komaliknande, haltande (har ont i ett ben och i höfterna) tillstånd och han vet att jag inte orkar vända mig om och säga något och att jag är seg som sirap innan kroppen mjuknat upp sig. Det tar en stund förstår ni.
Jag är trött...fortfarande...effektiviteten ligger kvar i sängen. Maken tror han gör mig en tjänst genom att väcka mig.
SÅ. FEL. HAN. HAR!
Det kommer han att upptäcka senare idag.

6 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Spännande få höra hur det går *ler*!

stort och smått sa...

Men...? Varför lät han dig inte sova för??! ??

Petra sa...

Återkom med uppdatering, tack.

Fru Venus sa...

Fattar inte varför han inte lät dig sova!? Jag vill ha det på film, sen när han blir "informerad" ;-) Ha en bra dag, kram!

kvinnan med koftan sa...

när kommer fortsättningen?

Bergljot sa...

Tenk at de ikke vet bedre, selv når de har vært sammen med en i flere tiår...! Gratulerer med dagen, forresten! Nå skal det snufses og ses på bryllup!