lördag 19 juni 2010

Knarkat kronprinsessbröllop.

Herregud!
Det trodde jag inte om mig själv. Att jag skulle sitta bänkad framför televisionen och bevittna när kronprinsessan fick sin man av folket och som med ett JA blev hennes prins!
Grinade gjorde jag också, såpass att döttrarna tyckte att jag var löjlig och alldeles för känslosam. Jag försvarade mig med att när man är i min ålder är det fullt legitimt att grina för minsta lilla och att det är så här att vara hormonstin (pre-) klimakteriell medelålders kärring. Grinade ordentligt när "boxer-Robert" och Vickan växlade ringar, såpass att jag knappt såg teven och snörvlade som om jag hade värsta förkylningen.
Löjligt egentligen men tankarna vandrar tillbaka på den dagen jag blev fru. I grön enkel sidenklänning och en brudbukett i laxrosa och vitt med rosor, liljor, doftranka och brudslöja. Väldigt enkelt men det var "vår" dag.
Så jag har beslutat att det inte blir några konsekvenser av att maken väckte mig i morse. Annars hade det legat nära till hands att det inte hade blivit något ligga av...på länge ;D

9 kommentarer:

Petra sa...

Ok då, jag erkänner väl också att jag fällde en tår under bröllopet.

Renée sa...

Låt kärleken spira!!! Hela svenska folket är så inne på romantik just nu så om 9 månader lär varenda förlossning vara överfullt! Dock utan min medverkan för jag har liksom gjort mitt!
Ha det bäst!

Tigris Predikantan sa...

Kanske är det det som spökar: min totala likgiltighet ... har inte tittat på TV alls, kanske för att jag och sambon levt ihop i snart 30 år utan ringar och bröllop?
:)

Skrytmorsan sa...

Mmm.. här var det maken som satt som fastspikad i soffan. Fast jag kikade lite också skall medges, det var verkligen fint alltihop!

Malla sa...

äh, jag grinade också!! kram :D

Fru Venus sa...

Åh, snyft! De är så underbara! Håll fast i maken ;-)

Tänkte bara sa...

Jag grinade oxå idag. Jag tappade en bok på tån och det gjorde jävligt ont. Något bröllop har jag inte haft tid att titta på. Såg lite på Rapport.

Garbo och jag sa...

Jag som inte trodde jag skulle hinna se något pga betongkursen hann precis se deras "Ja" till varandra... Inte helt oberörd jag heller. Åldern + viss tid på månaden :D :D

Anonym sa...

Bröllop är bröllop och då ska man gråta en skvätt!