fredag 11 juni 2010

Här är dagens resultat.

Sex gånger har jag varit ute i regnet idag jag har med andra ord sprungit fram och tillbaka till bilen tre gånger. Det var väl dagens motion.
Äldsta har gått från att vara rödtott till brunett.
Yngsta ansade sitt monsterkrulliga hår igår.
Maken klippte snagg i dag och jag gjorde ju frisyr av min pälsmössa i tisdags.
Jag har tittat på skatorna också! Dom gömmer sig under vårt takskägg. Det finns en liten snutt, som i en trekant, där stuprännorna vinklar ut sig från taket innan dom smiter in emot väggen igen, där sitter skatorna och skyler sig mot regnet. Fiffigt eller hur!?
Ja, inte har jag gjort många knop inte.
Det mest kreativa jag gjort idag är att testa olika sätt att måla ögonbrynen! Ska det vara penna? Vilken färg i så fall? En ögonskugga, kanske, att måla bryn med? Då är det ju viktigt att hitta rätt nyans där också.
Det var väl dagens Gafflanproblem i så fall, alltså att fundera ut vilken nyans på brynen som blir bäst.
När vi ändå är inne på smink kan jag tala om att eyeliner, flytande, inte är min grej. Snacka om att se ut som en panda! Jösses vad jag skrattade gott åt mig själv och åt att min femtonåring målar eyeliner på sig själv lätt som en plätt och blir skitsnygg med det runt ögonen.
Håhåjaja...44 bast och står på toa och sminkar av och på diverse olika make-up som värsta fjortisen.
Livet är underbart!
Idag har jag lyssnat på den här låten. Enjoy.

9 kommentarer:

Melinda sa...

Man måste få testa lite.. och vara en fjortis fastän man är några år äldre..

Renée sa...

Jamen om man inte testar så får man ju aldrig veta om det är bra eller inte! Fortsätt vara en fjortis, det gör jag!

Mångmamma sa...

Åh, bara att öva på!
Förr eller senare ger det sig.
Fast när jag var 15 kunde jag inte måla med flytande eyeliner, jag körde på kakmascara och pensel - det lyckades jag använda som substitut!
Nu har jag övat upp mig på den flytande varianten, men jag hann bli drygt 40 innan det funkade fint.

http://catiiis.blogg.se sa...

Kul att testa.. Ögonbrynen är något som jag glömmer bort..

Fru Venus sa...

Satsa på ögonbrynsfärg med pensel/puderform om du har , blir bäst. Färgen ska vara så lik hårfärgen som möjligt ;-) Flytande blir bra bara man övar lite, men vi blir aldrig mer lika duktiga som våra ungar/tjejer ;-) Kram!!

Malla sa...

jag använder en ögonbrynspensel och ögonbryns"skugga" (?), som en ögonskugga typ. har aldrig testat med penna men vill inte ha dom så mörka så jag fortsätter nog som ja gör :) använder samma skugga (som är en palett med ljusbrun, mörkbrun och svart) som eyeliner fast då med en smalare pensel. jag fixar inte kajalpenna eller flytande grejer :)

Knasterfaster sa...

Jag är snart 42 år och har inte börjat sminka mig ännu. Jag ska börja snart, tror jag. Det låter kul att hålla på sådär som en fjortis. Jag sminkade mig inte då jag var fjortis heller. Önskar jag hade döttrar som kunde lära mig.

IKA sa...

"Fniss" Måste säga att när det gäller make-up så är jag hetl borta, ha ritne målat mig på år och dar och inte heller då värst mycket. Mina ögon fungerar inte tillsammans med smink, det kliar och har sig å det värsta.

Jag gillar musiken men MÅSTE män vara såå sminkade?? Tycker nog att det hör till kvinnornas attribut =)
Kram!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk for oppdatering! Lykke til med øyenbrynene. ☺