tisdag 18 maj 2010

Tisdag, tisdag, tisdag...

...och jag väntar på solen och värmen.
VAR ÄR SOLEN?
Just nu lutar det åt ännu en mulen dag.
Well, well...
I alla fall funderar jag på om det verkligen behövs tas med mascara till skolan för att bättra på under dagen. Jag menar det kan ju inte vara så att den helt plötsligt ramlar av bara sådär. Yngsta är inne i, vad jag tycker, den svarta perioden. Det blir lite för mycket svart runt ögonen och det är inte snyggt. Perioden har i och för sig klingat av lite men ändå...
Nä, hörrni om jag skulle ta och masa mig ner till kontoret! Egentligen skulle jag vilja vara hemma och dammsuga sågspån. Nääää, jag skojade bara. Jag menar vara hemma och göra ingenting.

18 kommentarer:

Camilla sa...

Det är underbart, att vara hemma och inte göra någonting. Eller i alla fall läsa nåt. Eller kanske titta på nåt. Eller i alla fall göra nåt.
Ha en fin tisdag.

Anna Drott sa...

Samma här. Vore skönt att vara hemma. Eh, men det är jag ju! VAB! :)

Fru Venus sa...

Min yngsta, tretton om en månad, har kommit över det värsta svarta, sminkar sig normalt nu och riktigt snyggt! Men hur orkar dom? Jag är glad att jag orkar dra en kam genom håret och borsta tänderna! Måste "tyvärr" meddela att vi har strålande sol och skitavarmt även idag, redan nu på morgonen. Men jag HAR skickat över sol till er, borde komma när som helst...

Stjärnkraft sa...

Solen? Just nu återfinns den på den här positionen:
17° 36' N, 76° 35' E.

Den kommer nog till dig också! :oD

Stickmamman sa...

I norra sverige är solen väldigt stor just nu.naturen exploderar mot grönt.Bara en pyteliten driva kvar,så skönt.

Petra sa...

Hade också velat vara hemma idag. Har ingen lust att jobba alls. Kram

Tantaluran sa...

Fast man blir ännu mer "down" om man redan är det innan, av att stanna hemma. Marsch iväg till jobbet!

Anonym sa...

En mascara till skolan är väl inget! Mina elever har varje dag med sig; allt smink de äger, parfym, hårspray, plattång. Suck.

Märta sa...

Ja, var är solen?!
Jag kan bli lite imponerad av kidsen som kan gå upp en timme tidigare för att hinna sminka sig innan skolan. Själv utnyttjar jag tyvärr snoooze-knappen alltför flitigt.. :)
Hoppas du får en sjusärdeles bra dag!

stort och smått sa...

Jag vill också vara hemma och göra ingenting! Blogga, skriva, dricka kaffe... Tvätta lite... Pilla på mina växter... Bara njuta! Men nähädå, då ska jag jobba. Hela kvällen.

B i t t e sa...

Mina har inte så mycket smink än, även om de största är 16. Lite mascara, bara. Väntar på de minsta, tror det blir annorlunda där :-) De är av en annan sort på nåt vis *s*

Anonym sa...

Äsch, låt ungarna "kladda" det går över.
Jag är hemma och har faktiskt inga måsten idag. Jo jäklar... jag måste åka in till byn och handla. Fasen också! jag avskyr det. Å inte är det nån sol här heller, Å regn ska det komma, Å trött ä jag, Å hundarna ska motioneras... Nu blev det lite träligt känner jag.. Var tog slappardagen vägen?

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, NU har du väl i alla fall sol för det har vi!

Singelmamman sa...

Att dammsuga sågspån låter ju verkligen kul! Ja min dotters sminkning har också varit ett kapitel för sig...! Men nu börjar det bli lite mindre, fast roligast är när vi ska ut och slänga skräp och hon måste sminka sig innan.. haha.

Renée sa...

Min flicka är 10 och jag nästan väntar på att det ska komma nån smink-period snart! Hoppas bara hon inte gör en massa hål i hela ansiktet bara!
Ha det bäst!!!

Realisten sa...

Jag undrar också var solen är. Om du hittar den kan du väl skicka hit den?

I min värld sa...

ååååh har du också en så där svartunge hos dig :-)
Det har vi också haft i omgångar men jag kan trösta dig med att det brukar klinga av för att sedan återkomma vid sådär 18-19 års ålder när kvällsmakeupen ska på kl 10 på förmiddagen. För tänk om man inte har tid att fixa till det innan partyt *flin*
bytheway ........solen är här :-)

De Tokiga Brokiga sa...

Det går så bra att få vara hemma och göra ingenting! Det är bara att skaffa en envis bihåleinflammation som vägrar släppa....Fast då är det inte lika kul att vara hemma längre!