söndag 9 maj 2010

Söndag...

...och jag hittade inte dammsugaren igår. Den står kvar på lilltoan.
Skit samma!
Istället gjorde jag en enorm prestation och körde tvättmaskin.
Tvättberget krympte rejält. Skulle ha guldmedalj för den insatsen faktiskt.
Det värsta är att när jag tvättar mycket och allt på en gång så finns det inte plats för alla kläder i skåp och lådor. Vi behöver investera i mer förvaring. NU!

Resten av dagen spenderade jag med att vara irriterad och uppretad. Inte bra alls. Irritationsmomentet ska jag skriva om en annan dag men jag kan säga så mycket att i detta fallet så har allt att göra med uttrycket "money talks". Med andra ord har man pengar och för lite att göra kan man alltid hitta på saker utav rent egoistiska själ utan att så mycket som tänka på sin omgivning. Återkommer i ärendet när jag har SAGT vad JAG tycker till människan som är föremål för irritationen.

Idag har döttrarna fått för sig att vi ska åka på shoppingtur till Torp. Inte för att jag vet vad dom ska ha men jag får väl följa med som chaufför och bank antar jag.

13 kommentarer:

Fru Venus sa...

Aj då! Hoppas du säger ett sanningens ord till personen i fråga! Konceptet chaufför och bank känns bekant, tyvärr (tack och lov) så är jag inte mycket till bank mera, vilket tjejerna förstår, så det blir mest shopping när de har egna pengar. Det känns i och för sig bra med tanke på deras framtid. Ha en skön söndag! Kram

Malla sa...

Passa på att hitta ngt snyggt till dig själv, sen sätter du dammsugaren i döttrarnas händer då ni kommer hem ;)
Kramen!

Jesse sa...

Håller med Malla ;-)

Mera förvaring är alltid välkommen till ett hem, men kanske behövs en rensning med?

Jag är ju sån att jag KAN inte kasta en snygg tröja sedan 3 år för att nångång KANSKE Jag kommer att kunna använda just den... Hmm.. svårt!

Stjärnkraft sa...

Jag har ett annat förslag:
Sätt döttrarna på en genomgång av befintligt klädförråd FÖRE det görs någon Torptur! Om de efter avklarad rannsakan av vad som redan finns i huset fortfarande insisterar på mer shopping är en totaldammsugning av huset en rätt lämplig - om ock för liten - "betalning" för mors chaufförs- och banktjänster ;o)

Gafflan sa...

Fru Venus:
Jag kommer att säga vad jag tycker och det bästa är att personen i fråga är väldigt känslig för kritik.

Malla:
Vi får se vad som finns.

Jesse:
Rensning är det inte fråga om, det har vi gjort. Här finns inte ett plagg vare sig till mig eller resten av familjen som vi inte använder.

Stjärnkraft:
Som sagt, behövs inte rensas. Dom vill mest kolla runt. Ta en tur helt enkelt.
Dammsugning som betalning är bra!

Mollamaja sa...

Låter som att personen i fråga inte är värd att förstöra din söndag med. Hoppas du hittar nåt fint till dig själv, lite shopping kan få vem som helst på humör :-)
Stor kram!

Camilla sa...

Pengar är alltid en tvisteämne, vare sig man har för möed eller för lite.
Tur man inte har så mycket att man blir orolig när börsen går upp och ner. :)

Ulrika sa...

Är imponerad!
Själv har jag inte orkat sätta igång tvättmaskinen ens. Inte pga värken utan pga latmasken. Den tycks ha tagit över min kropp.

Ser fram emot moneyinlägget!

Petra sa...

Finns det några pengar kvar på kontot? Det kanske blir bröd och vatten nu när det har shoppat loss.

MissJoi sa...

Ser oxå framemot det blogginlägget.. money talks..

Monica sa...

Hoppas du själv hittade något på Torp och inte bara var "driver" och bank...

Söndagspössen♥

Ulrika sa...

Så där har jag det också. Om man någon gång kommer ned till botten av tvättkorgen, så ryms inte allt det rena i garederoberna - utan det blir liksom en omvänd tvätthög med rena kläder i tvättstugan, i staplar ovanpå tvättmaskinen. Tack och lov att vi bor i eget hus, jisses vilka arga lappar jag skulle dra på mig annars...;D

Mina dagar sa...

Här får du en GULDMEDALJ!!
Förvara den väl synlig för resten av familjen!
Ser framemot att få läsa om den som har för mycket pengar och vad denne då hittar på!
Ååååh..Torp det är semester för mig! Stannar ju alltid till där och går runt innan man far vidare ut mot den bästa kusten i världen!!:D
KRAM