måndag 10 maj 2010

Redan måndag.

Hörde ni suset av helgen?
Svisch sa det bara så var den över.
Men...det är kort arbetsvecka denna veckan. Tre dagar med jobba, jobba sen så är det helg igen.
Va? Härligt eller hur!?
Jag är inne i en period då jag är tröttare än tröttast. Kan nog sova hur mycket som helst men det verkar inte hjälpa så det här med kortvecka är väldigt positivt tycker jag.
Igår handlade döttrarna krafs som t ex smink och hårspary. Underkläder behövdes tydligen, i alla fall behårar. Själv hittade jag en babyblå skjorta och ett linne.
Så letade jag efter conversedojor, babyrosa, fanns inte...eller jo...i en ny design med plattare sula. Sådana kan jag inte ha, dom är för platta så jag kan inte gå i dom. Det är ju ingen fara på taket för jag har upptäckt att jag kan använd äldstas gråa med rosa blommor på. Snacka om att ge mig onda ögat när jag frågade om jag fick låna dom! Mycket läääänge tittade hon på mig.

13 kommentarer:

B i t t e sa...

Jotack, det suset vrålade sig fram. Jag är också nära att kunna låna döttrarnas dojor nu, 3 av dem t o m så jag får säkert tillfälle att ge igen för alla lånade tröjor o dyl.
Hoppas din korta vecka blir bra!

Stjärnkraft sa...

Ha! Jag har också upptäckt att jag kan rota i lilla A:s lådor, nu när hon hunnit ikapp mig både på längden och bredden :o) Dessvärre är rotningsvilligheten inte lika stor åt det omvända hållet; mina lumpor är helt klart inte "inne". Det har dom nog aldrig varit, när jag tänker efter riktigt ordentligt. På något konstigt vis lyckas jag alltid vara i o-fas med modet och har därför en garderob som kanske kan rubriceras som "klassisk". För jeans, t-shirt och olle är väl jädrars så klassiskt, icke sant?

Hörde just ett svisch! Är det torsdagen som närmar sig..?

Miss M sa...

Eller hur! den bara kom och gick *suck*. och här sitter man nu och bara vill det ska bli helg igen ;) KRAM

stort och smått sa...

Så otroligt härligt med kort vecka! Den blir extra kort eftersom jag är hemma idag med förkyld dotter. Synd om mig då! =)

Malla sa...

Joo, helgen kom och for lika fort igen! Som om den aldrig var här. Jag brukar vara så himla pigg på måndagar, men inte idag. Tur det är kort vecka :)

Cina sa...

Ja. "Svisch" sa det. Onekligen!

Finnpajsaren sa...

Jag är mest glad att den är över den här gången. :-)
Converese... jag känner mig sååå ute. Kanske borde kika på ett par ändå?
Kram.

Fru Venus sa...

Inga platta Converse för mig inte, däremot är mina skor och mina "för små nu men bra att ha behån" populära hos äldsta dottern. Två dagar jobb till, sen ledig i fyra :-) de e grejer det!

Camilla sa...

Härligt med kort vecka, fast jag har en hård fredag framför mig ... grilla gris till 600 personer. *pustar*

Frogprincess sa...

Jo... men det var fort över...
Ha en bra måndag.

Tantaluran sa...

Trött - tröttare - tröttast. Håller med!

BrunettAnna sa...

Asså....BEHÅRAR??? va är det för ord?? Jag som trodde att dahens ugndom rakade sej (precis) äöverallt...men du menar att dom KÖPER behårar???
*fniss*
Du kan få låna min Converse åxå..st 38, vita med blå text..."this is not a shoe, its a mania"...

Pössen Anna

Mollamaja sa...

Ja inte är det så att man lever för jobbet direkt här inte...:-/Hahha, inte läge att fråga tydligen, om dojjorna?