tisdag 11 maj 2010

Så var det tisdag...

...och jag är mör i benen.
Jag och L tog en lång svettig promenad igår. Värsta uppförsbacken och jädrar vad den kändes i benen. Vi snackar backe där man inte kan prata med varandra för man har fullt upp med flåset. Större delen av promenaden gick i skogen. Vi är lite hariga både jag och L så varken hon eller jag går i skogen om vi är ensamma, nä, för ni vet det finns ju älgar, rådjur och vildsvin. Fatta att träffa på sådana när man är ensam! Snacka om panik!
Men nu är vi ju två som kan gå där och lyssna på pinnar som knakar och att det prasslar bland buskarna och undra om det är dessa djur som snart ska anfalla oss!
Skratta ni men det är allvar!
Egentligen borde vi inte vara så skvättna för vi har L:s hund med oss. Fast hon markerar bara på...ekorrar! Inte mycket till hjälp att ha med men hon är världens goaste och snällaste hund.

11 kommentarer:

Petra sa...

Visst känns det skönt att få ha lite ont idag :-)?

Bergljot sa...

Vondt i kroppen = bekreftelse på at du har muskler! Det er en god ting. Klem!

Malla sa...

Jag skrattar inte, jag är rädd för alla djuren, till och med ekorrarna. Dom kan ju bli helt vansinniga och hoppa på en helt obefogat!

stort och smått sa...

Du har muskler! Härligt!

Jag som är så himla mörkrädd, livrädd när jag är ensam hemma, är inte ett dugg rädd när jag är i skogen! Konstigt tycker jag själv...
Ha en härlig tisdag!

Knaada sa...

Det finns säkert jättekaniner också!

Vilken tur att ni har hund, den lockar ju till sig björnar som i sin tur skrämmer bort jättekaninerna!

Märta sa...

Har faktiskt mött en varg på en skogspromenad!
Fast jag fattade givetvis inte att det var en varg utan trodde det var en förlupen hund.. Den ville inte ha Frolic! Skumma djur..

Cina sa...

Träningsvärk är ändå en skön värk tycker jag. Lite "harvaritduktig"-bevis. I lagom doser då!

I min värld sa...

Älgar o rådjur går väl an för dom brukar lägga benen på ryggen när dom ser mig....men vildsvin är jag inte så förtjust i för dom har inte fattat att dom ska vara rädda för mig, så där är det jag som lägger benen på ryggen när jag ser dom :-)

Miss M sa...

Jag är likadan när jag är ute och powerwalkar själv, vågar mig inte in i skogen, livrädd för stora galtar *huvva* ;)Inte f-n vill man stöta på en sån!

KRAM

Frogprincess sa...

Underbart med långpromenader. Fast jag är så lat.
Ha en bra dag!

Ulrika sa...

Det är bra att ha någon att prata med i vildjurstrakter. Då blir dom rädda har det sagts mig. Det är ju lite märkligt kanske att gå omkring och prata högt för sig själv så varför inte gå två.
Smart drag.

Jag är rädd för skogens djur, spindlar och spöken så jag skrattar då rakt inte.