fredag 28 maj 2010

Men oj!

Redan fredag.
Jag har längtat, a lot.
Idag kommer jag att ha bråttom, bråttom, hem efter jobbet för att ta emot lilla soffan. Lilla och lilla, den är egentligen alldeles för stor för vårt nuvarande tv-rum så vi har lite ommöblering och uppstrukturering att göra.
Fan...jag måste ju köpa ny matta också och kuddar till soffan, en golvlampa, gardiner och annat piff. Den blir nog dyr den här soffan. Äh! Vi har inte direkt skämt bort oss med nya möbler genom åren, jag och maken.
När jag ändå är i handlartagen ska jag klicka hem lite byråer till döttrarna (Ikea) för vi drunknar snart i linnen och andra toppar. Man kan ju bara trycka in en viss mängd i lådor och garderober sen går det liksom inte att stänga. Jo, vi (mest jag) har rensat så det finns egentligen inte något plagg dom inte använder.

11 kommentarer:

stort och smått sa...

Kul!!! Ha en bra dag! Kram.

Anonym sa...

Det är så roligt att (få) köpa nya möbler, man får liksom ett nytt hem då. Jag som fullkomligt älskar heminredning är lite smått avundssjuk på dig. Å vilken rolig fredag du kommer att få.. och klicka på du bara, förvaring kan man aldrig få för mycket av.
Ha dä gött!

Fru Venus sa...

Åh, idag skulle jag vilja vara hemma hos dig! (inte med linnen och sånt jox, de har vi hemma) men att få piffa upp ett rum med ny soffa och nya textilier :-) Wow, lyllo dig!! (Ja vill inte ha nya grejer hemma, men det är så ROLIGT att få hålla på och välja och...) Hoppas du snart få gå hem :-) Ha en bra dag, kram!

Bergljot sa...

Endelig kom sofaen, ja! Tilbehør er viktig og må til. Og ja, det blir fort litt dyrere enn man hadde sett for seg...

Alexandra sa...

Ha en alldeles alldeles fantastisk fredag! Kram

IKA sa...

Visst går veckorna med raser fart! Inget tvivel om saken. Tycker bara att det existerar måndagar och fredagar.
Nya möbler är ju både kul och trevligt att införskaffa om det inte vore för att de rackarna ska betalas också hihi. Du har fått vänta på denna soffa, hoppas den var värd all väntan =)

Ha en dunderskön fredag nu
Kram

Rut-Knut-Tjut sa...

Kul med nya möbler! Och kul med fredag! Ha en underbar dag!

Monica sa...

Härligt, fredagen räddad! Roligt att "piffa" till det med lite nytt. Lite o lite, soffan tar nog sin plats. Men tänk vad skönt att slänga sig i den sedan.....blir lite "avis"
Önskar dig nu en jätte skön helg!
PS: kul bild på katten som svänger på rumpan...*fniss*

http://catiiis.blogg.se sa...

Skoj att få shoppa lös lite!

Ha en underbar helg!

Anonym sa...

Härligt med en ny soffa, sånt kan liva upp.

Petra sa...

Så lovely att det är fredag. Har längtat sedan söndag efter denna dag.