fredag 28 maj 2010

Jisses...

...vad jag behöver ha mer muskler i armarna. Det är tungt med soffor. Maken blev så trött att han gick och la sig och lämnade mig med allt piff. Piffet består mer i att ställa saker på plats och köra dammsugare. Den har använts till både golv väggar och tak. Helskotta vad jag måste bli bättre på att damma! *Atjoooo*
Jag har skaffat mig fina blåmärken också, japp. Ett sketasnyggt jättestort på handen, den fastna mellan soffan och räcket på yttertrappan. Satan i gatan vad det gjorde ont men hade jag släppt soffan hade jag åkt baklänges ner för granittrappan med soffan "on top" så att säga. Nästa fina blåa märke är på undersidan av överarmen. Man får sådana när man inte drar ut soffan ordentligt när man ska sätta i en kontakt till en lampa utan man mer liksom pressar ner armen bakom soffryggen samtidigt som man lutar sig mot den samma. Lat? Jag? Hur kan ni tro det?!
Jag kan berätta att det var på det berömda f***håret att soffan fick plats på det stället jag tagit mått. Vi snackar millimetrar här nu. Maken såg skadeglad ut en stund men tji fick han. Gafflan hade mätt mer än en gång serni!
Nähä, hörrni! Måste piffa vidare om vi ska få någon mat i magen.
Jag hinner inte med att besöka er just nu.
Ses i morgon.

15 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Oj och aj vad det lät besvärligt att få soffan på plats! Klart du hade mätt rätt! Det trodde i alla fall jag om dig. Hoppas du kan sjunka ner i soffan och njuta efter middagen!

Anonym sa...

Äta bör man annars...

Osloskånskan sa...

Bildbevis, tack! Först o främst soffan, men jag kan ohhha och ooooja mej om blåmärkerna!

Stjärnkraft sa...

*klappar taktfast i händerna*: "Bild-be-vis! Bild-be-vis!"

Se nu till att hala fram kameran när du tatt hand om dina färska blåmärken och utfodrat menageriet :o) Vi vill ju se hur det blev, juuu!

Fru Venus sa...

Klart att du har mätit rätt, vad trodde han!? Piffa färdigt du, är middag och ta en slurk vin, SEN kan du ta ett foto om du vill ;-) Ha en bra kväll!

Renée sa...

Piffa på du, hoppas det blir bra! Enda gången jag egentligen gillar att piffa är när jag köper nåt nytt... Skulle behöva ett trollspö, "kaazoom" liksom och allt är tipptopp! Kan man få det om man önskar riktigt hårt?
Kramis!

Jesse sa...

Hej! Har läst igenom lite nu och tror jag har update'at mig själv ordentligt.

Härligt att dottern klarade dusch och allt på 20 min, nästan så att hon är värd ett pris låter det som ? ;-)

Ha en kanonhelg!

Monica sa...

Jag kikar in och önskar dig en trevlig fredagskväll! :)
Puss & kram

IKA sa...

joho det är till att kämpa på hör jag. Det blir mycket slitage med att kånka med möbler och annat och så mat på det också..ha det gott och njut nrä allt är klart!

Kram!

Singelmamman sa...

Äh du kan läsa ikapp imorgon. Jag skriver inte så mycket. Sällar mig till kraven på bildbevis på både soffa och blåmärken.

Snäckskalsdalen. sa...

...å jä tar ega åver fjor'n å tar en titt!
Nej, men va kul!
Drapera dig i densamma!
Kram

Jesse sa...

Glömde bort att svara på din kommentar ang att jag fick vänta en timme på akuten.

Jag tyckte det var väldigt skumt med. Jag blödde inne i ögat och utanpå och kunde själv inte öppna ögat för att direkt kolla OM det var nån större skada eller bara lite blod som jag såg här hemma innan jag for iväg till akuten med mamma. Men tänk om jag hade varit skadad och pga väntan förlorat synen på det ögat. Hade dom tagit på sig det då, om det kunde bevisas att jag såg innan jag kom dit, men inte efter en undersökning.. ja, roligt som fan känns det och plugga till uska och dessutom vilja upp och jobba på akuten. Jag ska nog fundera på en annan avdelning!

Petra sa...

Lyft soffan några gånger per dag så skall du se att du snart får Karl Alfred muskler. Kram

Mina dagar sa...

Har du också "finskt sisu" i ditt blog??? Det låter som det:) Lite "jäklar anamma" liksom:)

Min sambo såg också skadeglad ut för några år sedan när jag hade köpt en hörnsoffa som han absolut inte trodde skulle få plats. MEN tji fick han:D

Hoppas allt piff blev bra!
Kramar Eva

Märta sa...

Vad kul! Inte med alla blåmärken alltså utan med soffan på plats!
Joinar kören som skanderar: Bildbevis!
Och hoppas att du vräkte ut dig riktigt ordentligt med ett rejält glas vin i handen efter piffningen!