söndag 18 april 2010

Utmanande.

Som en del andra har jag antagit utmaningen hos Malla. Jag satte som mål att avstå godis från och med i dag. So far so good! Har inte ätit godis men jag var hos Brunetten, där var SnyggMonkan också, på plastparty och där bjöds det minsann på äpplekaka och vaniljsås. Det är ju inte godis så...
Jag har ingen aaaaaning om hur detta ska gå men jag ger det i alla fall ett försök. När jag tänker efter så skulle jag kanske sagt att jag skulle avstå från bröd istället för det är liksom inga är problem, magen säger ju ifrån rejält då. Godis har min mage inte sagt nej tack till ännu, inte mer än att omfånget har blivit större. Men någon reaktion i form av toabesök har jag aldrig märkt av.
Så vill jag också hälsa alla mina nya goa följeslagare välkomna till min lilla blogg. Helt hysteriskt kul och jag blir lika förvånad varje gång jag får en ny följare. NI ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL MIG och tro inget annat. Jag lever ju inte ett spännande och händelserikt liv utan tvärtom ett jädrans tråkigt och normalt liv. Jag försöker dock att alltid se det komiska i vardagen och dess händelser (om det ens är händelser). På fullt allvar tror jag nämligen att livet blir och är så mycket roligare om man kan leva det med glimten i ögat.

9 kommentarer:

Mollamaja sa...

Blev det någge mer plast då..;-)

Gafflan sa...

Mollamaja:
Japp, lite muggar och en sorts matberedare och en massa trevligt umgänge förståss :)

nillas liv på pinnen sa...

Så, vi sitter alltså i samma båt en tid framöver...
Iallafall tills jag trillar överbord.

Fru Venus sa...

Det är vardagen, sett ur en lite egen-humoristiskt
vinkel, som gör vanliga människor intressanta :-)Nattikram på dig

Monica sa...

Herregud har du också antagit utmaningen...
Jag är inte säker på att jag vet vad jag gett mig in på....
Möjligtvis kan jag ha drabbats av en tillfällig sinnesförrvirring ;))

Allvarligt "snyggmonkan"!?
Moahahaha, du e för skön, Gafflan :DD
Pöss & Kram

Tigris Predikantan sa...

Ja, att inte äta efter 18 gå inte hos mig då vi äter gemensam middag 18.30 - 19 ... och det går inte att ändra på ... så synd *ler*
:)

Knasterfaster sa...

Det var 153 år sedan jag var på Tuppeware-party. Jag undrar om det är sig likt nuförtiden. Jag har också antagit Mallans utmaning. Grattis till dina nya följare!

Malla sa...

Jag tycker det är underbart kul att så många är med och utmanar! :D

Frogprincess sa...

Livet BLIR roligare om man kan se det ur en komisk synvinkel.