söndag 18 april 2010

Söndag hos Gafflan.

Jag trodde jag försovit mig i morse. Vet inte hur många gånger jag vaknade och trodde det var måndag, lika många gånger fick jag överbevisa mig själv om att det är söndag. Så jag försöker sova istället. Det går sådär. Maken och äldsta är uppe och "rör". Inte ens om dom försöker kan dom vara lite tysta. Oj, vad det pratas, slås i skåpluckor, spolas med vatten och fan och hans moster. Jag gav upp alla försök till sovmorgon och stod upp. Tröttsamt!
Lyssnade på gnäll hela kvällen i går. Maken har ont i en axel, han har haft det länge nu, igår var det värre än vanligt. Han gnällde så mycket så när Millenium var slut på teven så hade jag somnat. Idag har han inte sagt något så jag antar att alla Ipren han stoppade i sig i går måste ha hjälpt. Han skulle sökt doktor för sin axel men...jag är inte hans morsa och har helt enkelt slutat tjata om läkarbesök. Därför får han heller ingen sympati när han gnäller som mest! Nu låter det som om jag är värsta oempatiska hustrun, så är det inte, jag har hört om den onda axeln så länge nu att jag blivit immun.
Vad blir det idag då?
Jag ska på party till den här damen. Tupperware alltså. Hon älskar plast! Troligtvis får jag träffa den här sköna bönan igen. Ska bli kul!
Har lite att pyssla med ute. Får se om jag orkar med blåsten. Kanske ska göra som maken när han är ute och det blåser, han tar på sig hörselkåpor.

12 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Känner igen det där: jag nämner inte ens ordet Vårdcentral längre! *ler*
:)

Mollamaja sa...

Nä jag känner igen det också :-/ Det lönar sig inte att försöka få dem till vård, bara att hålla ut. Ha en skön söndag! Min blir nog något mittemellan, p.g.a. några Camparis igår, usch...

Monica sa...

Jag har lämnat över allt jobb i trädgården till Herr C. Själv sitter jag och tittar på... Jobbigt värre ;))

Ska bli kul att träffas över lite plast sen! =)
Pöss & Kram

Knasterfaster sa...

Känner precis igen den där manstypen du beskriver. Sådan är min sambo också. Jag har också slutat tjata. Igår hade han "migrän" och så har han vårallergi som han aldrig sökt för. Idag är det 1000 projekt på gång här i huset. Laga diskmaskin, städa, ommöblera, slänga skräp, köpa blommor kanske m.m. m.m.

OsloSkånskan sa...

Antingen doktorn eller hålla käften. Det är de två val min man har när han gnäller.

Malla sa...

Hoppas ni får ett dundertrevligt tupperwarepartaj! :D

stort och smått sa...

Jag hade inte heller gett något medlidande. Det finns ju gränser liksom...
Hoppas du får en skön söndag! Trist med utebliven sovmorgon bara...

Petra sa...

Ha en superduper tuppendate.

Ulrika sa...

Min man gnäller som sjutton. Jag orkar inte höra längre. Så en vacker dag så blir han väl sjuk på riktigt och då lyssnar jag inte.

Det räcker med det jag känner själv liksom.
Så jag förstår dig väldigt bra ;)

Hoppas du får en skön dag, inklusive en trevlig plastpartydstund senare!

Fru Venus sa...

Har han inte vett att söka läkare får han skylla sig ensam. Basta. Jag är så avis på er bloggisar som får träffas :-( Jag vill också på plastparty till Anna!! Jag BEHÖVER verkligen en sån där ostkupa! Och träffa er såklart ;-) Ha rå roligt då...

Malla sa...

Hej! Nu startar utmaningen, jag har skrivit ett inlägg där jag länkat till alla som är med - jag önskar dig och alla andra lycka till, så uppdaterar jag nästa söndag hur det går för alla!
Skrik högt och ljudligt om du behöver extra pepp.

(yes, denna kommentar ser likadan ut hos alla som medverkar annars tar det ett halvår för mig att skicka till alla ;))

/Malla

Realisten sa...

Åh, ska du köpa lite nya grejer att fylla plastskåpet med? :-)