onsdag 28 april 2010

Lite till onsdag.

Nu regnar det, mycket.
Jag har inget paraply. Det är inte så konstigt faktiskt för alla paraply jag ägt dom sista tio åren har levt sitt eget liv.
En del paraply har begåvats med ben så tillvida att dom har lånats ut till någon och aldrig mer kommit tillbaka, dom flyttade helt enkelt.
Många är dom som döttrarna lekt med och när det var dags för användning så har dom varit sönder, ni vet, avbrutna "pinnar" som spretat åt alla håll.
Hål har det varit. Gud vet hur det gått till eller jo, jag vet, döttrar har fixat lite med någon sax eller så.
Så när det finns tillfälle att köpa paraply då glömmer jag bort det bara för att förbanna mig en dag som denna.
Nu går jag fort som attan nerför backen till jobbet men det hade ju varit bra med ett paraply.
PS. Jag har ritat igen. Fint va! DS.

9 kommentarer:

Frogprincess sa...

Vi har massor av paraply men det är alltid solsken när vi åker i väg någonstans...

Malla sa...

Usch och fy,morgontidningen över huvudet!

Fru Venus sa...

Snygg teckning men fult med regn! Vågar jag tala om att vi har underbart solskensväder? Det där med paraply, tar man dom med sig så regnar det inte, men glömmer du det...ja, då får du teckna igen :-) Kram

IKA sa...

Paraplyer är något som inte finns här i huset längre, förut hade vi också många men det är något speciellet med dem som får barn att vilja leka med dem, att använda dem som hemliga krypin där de kan sitta och spionera på omvärlden =)

Jag älskar regn och är jag utomhus och redan hunnit bli blöt så ser jag ingen anledning att springa av mig benen för att ta skydd, jaa jag är lite knasig "fniss"

Kram!

Mollamaja sa...

Alltså det verkar som om det regnar en hel massa här i bloggvärlden? Här har vi strålande sol. Vilket bara kan betyda en sak. Ni skickar regnet hit passligt till Valborg??!

Madlar sa...

Vad gäller paraplyer så är det samma fenomen här hemma. Köper såna där små, hopfällbara som man kan stoppa ner i väskan men kan aldrig hitta dem när jag behöver. Ibland ligger det kvar någon vissen, skev med spretiga metallpinnar på hallhyllan men den går oavkortat i soporna.

Ancan sa...

Jag har ett annat problem.
Jag har fyra paraplyer här, som jag inte vet vems dom är...

Någon/några som varit på besök o sedan glömt dom här...

Jesse sa...

usch jag är en sån människa som verkligen avskyr parraflax. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, bara en konstig känslamed parraflax så jag blir hellre blöt och kläderna.. konstigt det där.

Tack tack!! Jo, jag tror att jag behåller layouten jag knåpa ihop!

Mångmamma sa...

Håller med jesse.
Äger inget paraply och har nog inte gjort de senaste 30 åren!