tisdag 13 april 2010

Jag blir knäpp!

Det har ju strulat en del med blogger ett tag! Så nu när jag har lunch så ska jag gå in och svara på mina kommentarer, nä...då kan jag inte läsa dom fast jag ser att det är 8 st som kommenterat! Grrrrr....
Detta är ju ting som man inte kan styra över och det gör mig galen. Hatar det!!!
Egentligen tänkte jag skriva ett inlägg om jeans så jag gör väl det då.
Jag har nämligen handlat jeans på Gina Tricot under vintern. Jag trodde aldrig att jag skulle köpa jeans där eftersom mina storlekar inte har funnits det har ju mer varit för smala, unga, fräscha kvinnor...och nu jag då.
Jeansen är av modell smal hela vägen ner till fötterna, modell stuprör alltså. Stretch så klart. Inte som när jag var tonåring och man var tvungen att ligga platt på rygg och ha hjälp med att dra upp dragkedjan. Sen kunde man varken sitta eller andas ordentligt men hey...allt för att vara "inne".
Stretch ja...butiksexpediten på Gina Tricot talade om för mig att det ena av jeansenparen krävde att man köpte en storlek mindre för annars skulle dom snart bli för stora. -"Jaså du..." sa jag..."men då får jag ju inte upp dom över låren och ännu mindre över röven". Hon skrattade lite åt mig då. Inte så konstigt kanske, där stod ju en medelålders kärring och sa som det var liksom, att det fanns kroppsdelar som var för stora, fel av mig, mer poängterade att dagens jeansmodeller helt enkelt är "felsydda".
I alla fall så fick hon rätt, tjejen i affären, dom blev för stora. Så nu har jag köpt ett par nya i en storlek mindre och ja, dom passar bra. Jag lyckades klämma in både lår, rumpa och mage i dom. Tack gode gud för stretch!

13 kommentarer:

Fru Venus sa...

Kan du skicka dom för stora åt mig då? Jag kanske får in halva arslet och ett traktordäck i dom!?

Chrissan sa...

Stretch is the shit!
och Ginas jeanstights är toppen!
Fick svägerskan att förvånas över att jag kommer i Ginas jeanstights...hahaha...

Mollamaja sa...

Stretch is magic..:-)

Madlar sa...

Stretch är Guds gåva till oss med vanliga kvinnokroppar.

Malla sa...

Sedär! Själv är jag inget big fan av stretch. Inget big fan av jeans överhuvudtaget egentligen. Sitter fult på mig! Kjol och klänning gäller mest här. Ja och mjukisbyxor såklart!

Anonym sa...

Ang strul så var min sida knäpp igår - jag hade nämligen kommentarer på flera inlägg som det stod att det var 0 kommentarer på. Klickade man ändå så kunde man läsa dem, men de var registrerade som 0... Knas!
Kul att få nya jeans! Personligen hatar jag stretch eftersom jag behöver ett rejält tyg som inte ger vika för mitt fett och låter det flyta ut, utan som istället håller emot och håller in. Fast nu är jag för fet för några andra brallor än såna med stretch. Köpta på tältavdelningen för övrigt.

OsloSkånskan sa...

Stretch är najsigt. Me like.

Bergljot sa...

Jeg liker stretch så lenge det er stramt. Jeg liker ikke "hengerøven" som kan oppstå i for løse jeans;-)

Stjärnkraft sa...

Minns med fasa svettiga, nu-håller-jag-andan-medan-du-drar-upp-blixlåset-stunder i Gul & Blås provrum ... Det är väl egentligen rätt fantastiskt att vi som genomled det modet faktiskt kunnat bära fram barn? Med tanke på hur vi misshandlat våra bäcken, menar jag.

Stretchjeansen måste vara den nästbästa konfektionella uppfinningen efter kardborrebandet!

Singelmamman sa...

Kanske det finns hopp för mig med då. Har faktiskt köpt ett par på Gina för några år sedan, som jag fortfarande kan använda. Men efter det har jag aldrig sett något i min storlek, har alltid tänkt att det var fel sort de fått.

Gafflan sa...

Fru Venus:
Det skulle jag kunnat gjort men jag har dom när jag städar :)

Chrissan:
Det är det som är så bra med stretch :)

Mollamaja:
Absolut :)

Madlar:
Helt rätt! Det ÄR Guds gåva :))

Malla:
Jag är inge klänning eller kjoltjej men jag tycker det är så snyggt på andra, som dig t ex :)

Anna:
Strulet med kommentarerna har löst sig nu!
Jeans är ju inte helt enkelt att hitta, tro mig jag vet. Nu har jag ju gått ner i vikt annars hade jag inte provat jeans på Gina Tricot ska du veta :)

Gafflan sa...

OsloSkånskan:
Det är väldigt najsigt :)

Bergljot:
Samma här! Den där "hängröven" får man passa sig för. Ibland struntar jag i tvättråden som står på jeansen och kör dom lite för varmt i tvättmaskinen och då kommer ju "hängröven" väldigt snabbt ;D

Stjärnkraft:
Vilka svettiga minnen! Jag har också slitit med alldeles för trånga jeans i Gul&Blå´s provrum. Tack så hemskt mycket för stretchen :)

Singelmamman:
Klart det finns hopp. Så är det förstår du, det är jeansen det är fel på ;DD

Frogprincess sa...

Stretch är inte dumt :-)