fredag 16 april 2010

Bloggtorka?

Jag tror jag har drabbats av det fenomenet. Fast ändå inte. Det finns en massa saker jag skulle kunna skriva om men av ren och skär självbevarelsedrift så ska jag en del saker vara oskrivna. Ni behöver ju inte veta allt om mig eller mina innersta tankar om livet i synnerhet. Så jag får väl hålla mig till min just för tillfället extremt tråkiga vardag. Inte ens tonåringen säger konstiga saker...eller jo...det gör hon förresten. Som  t ex här om dagen när ämnet sex kom på tal. Hennes undran var då om jag och maken överhuvudtaget "gör det"??? Nu var det jag som låtsades att jag inte hörde och lallade i högan skyn samtidigt som jag slog mig för öronen med händerna. Exempel två: En bild på en fullvuxen mans könsorgan med en sko på uppenbarade sig i ett inlägg hos Petra (tonåringen satt brevid mig då) och hon kläcker ur sig att jag var en tönt för hon hade sett snoppar förut! Okej...jag ville inte veta var, när eller hur och bad henne sluta prata och lämna mig ifred en stund. Hon är väldigt ogenerad till skillnad mot sin stackars mor.
Så vad ska jag skriva om då?
Vill ni se bilder på mig? Glöm det! Kommer aldrig att hända. Förresten är jag inte snygg och blir aldrig bra på bild. Jag är extremt rynkig och medelålders. Kärring helt enkelt och det vet ju alla hur dom ser ut!
Bilder från mitt stökiga hem? Ni skulle må då va!?

Nu något helt annat.
Vi ska äta fet, äckligt god pizza i kväll.
Vad blir det för mys hos er?

18 kommentarer:

Stjärnkraft sa...

Jatack, gärna lite bilder från ditt stökiga hem - så man slipper känna sig så ensam om eländet ;o)

Här blir det sannerligen ingen pizza. Lilla A har pappavecka, så jag ägnar mig åt frysätning. Idag blir det förmodligen ärtsoppa. Überupplyftande ...

Petra sa...

Haha, det var ju inte meningen att göra dig generad med min bild :-)
Gärna kort på ditt stökiga hem så jag jag kan få mysa åt ditt elände :-)
Sedan gäran ett kort på dig för jag tror inte alls på det du skriver :-)

Ikväll blir det taccos med stortjejen hos några vänner.
Kram

Mollamaja sa...

Inte märker jag någon bloggtorka hos dig i alla fall! Hahha, jo jag antar att man hamnar inför en massa lustiga frågor när man har barn...? :-)

Koola Viola sa...

Ha ha, tonåringar och sexprat är hopplöst. Jag skulle ta ett "seriöst sex-prat" när ena tonårsdottern var kring tretton, och hon bara suckade och sa "amäähh".

Ha en bäst helg :o)

Malla sa...

Jag vill se bilder både på dig och ditt stökiga hem. Vet inte vad vi ska mysa på med, jag känner mig lite sur tror jag. Jag är less på att plocka idag och efter handlingen så skulle Leon och Fabbe fika. Dom glömde bara att man inte lämnar en massa påsar och smulor över hela köket. SÅ nu sitter jag här och surar mest. Det går nog över snart, ska väl laga en halvgod middag, käka lite gott och sen jobba lite. Så får vi besök en sväng. Vin blir det ju givetvis också.

Fru Venus sa...

Här blir det lammfärsfyllda paprikor med tsatsiki och sallad. Kanske ett glas vin... Sexpratet märker jag att mina tjejer fixat sinsemellan....och den yngsta fattar inte att folk över tjugo gör det mera...(ALLA över tjugo är gamla, typ) Ha en skön kväll!

http://catiiis.blogg.se sa...

Tacos på stora barns enträgna önskan! .-)

Monica sa...

JAG vet hur du ser ut!!
Och jag gillar att det är "min" hemlighet...;))Det ända jag kan avslöja är att du inte är ful och rynkig...
Och att Gafflan har mycket humor!!!

KulAttSeDigIgenPåSöndag- Pössen♥

Knasterfaster sa...

Jag är inte heller snygg så jag visar mig inte heller. Mitt hem visar jag bara då det är städat och det är det inte så ofta. Du behöver inte visa dig eller ditt hem för mig. Skulle tonåringarna fråga mig om vi "gör det" så skulle jag nog svara ärligt på det. Att vi "gör det" alltså. Vet inte vad vi får till middag. Sambon åkte precis iväg och handlade. Ha det gott!

Madlar sa...

Hahaha, bloggtorka....du menar att du skriver 18 rader istället för 30?
Prova en period att skriva kortisar, några få rader men med knorr. Kanske får ett "förlösande" på torkan.

Ulrika sa...

Man kan ha bloggtorka även om man skriver har jag märkt.
Det känns liksom inte riktigt kul.
Sen lossnar det igen och blir riktigt roligt igen.

Jag gillar då alla sorters inlägg (hos andra) så för mig finns alltid nåt intressant att läsa..
Ha en skön fredag!

Singelmamman sa...

Nä jag vet inte hur en extremt rynkig medelålders kärring ser ut, *fingrarna i kors bakom ryggen* Så jag behöver, jag MÅSTE! få se hur du ser ut. Och kan du dessutom lägga ut ditt stökiga hem är jag tacksam.

Singelmamman sa...

Ja just det, mys, jo hos oss, jag och tonårsdottern blev/blir det; pannbiff med sallad och sen vindruvor och choklad=Never stop. Och för mig ett gott glas rött vin.
HA en trevlig kväll. Kram!

Camilla sa...

Man känner inte för att skriva varje dag.
Risken är ju stor att det bara blir utfyllnads-snack om man känner sig pressad.

Vi svepte i oss stekt kycklingfilé, hemgjorda klyftpotatis och tzatziki - hur mumsigt som helst.

nillas liv på pinnen sa...

Grekisk sallad. *informerar*

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Gafflan! Jag vill se dig! Jag vill se ditt stökiga hem! Din tonåring! Snälla, snälla? Tänk på mig, och andra, som inte har ett eget liv utan är beroende av ditt? Du måste göda oss nu! Nu är det dags! Bara en endaste liten bild, okej?

Stina sa...

Min 8-åring ville prata sex (hur gör man mamma?) igår när hon kom hem från skolan... Jag låtsades inte höra (= lämnade frågan till sambon) och drog på aw med jobbarkompisarna istället... ;)

B i t t e sa...

Oj, här kände man igen sig! På många sätt. Både med torka, tonåringar och annat löst folk. Många knepiga situationer och fraser blir det, men allt vill/vågar/kan man ju inte dela med sig. Ibland måste även jag vara en hänsynsfull mamma och fru :-)