tisdag 23 mars 2010

Skit.

Vi försov oss idag.
Big time!
08.30 vaknade jag.
Yngsta börjar skolan 08.10 och jag jobbet 08.15.
STrESsssS.
Som öra höns sprang vi runt och mitt i allt hade jag lovat att vara på skolan i tid för att fylla i vaccinationsblankett.
SMS:ade magister O att vi är där alldeles strax.
Han skrattade och menade att det lite grann är lagen om alltings jävlighet. Ni vet...bestämma tid, passa den och sedan...försova sig.
Ska be att få återkomma.
Måste jobba lite.
Nu har jag migrän också.

11 kommentarer:

Petra sa...

Hoppas att dagen fortsätter lite bättre.

stort och smått sa...

Hoppas du snart är ikapp dig själv och får en bra dag!

Bergljot sa...

For en trasig start på dagen. Håper det går seg til!

BrunettAnna sa...

Hoppas ni sov gott i allfall!!!
Fast hela dan kan bli förstörd över att börja röjja som en gnu direkt när man vaknar...
Själv öppnade jag gluggarna ALLES för tidigt...hon var strax efter 9...INTE bra, jag ska jobba inatt...*pust*

Pösspåmigränpannan-Anna

Knasterfaster sa...

Vi hade en sådan morgon förra veckan. Usch det är hemskt! Det värsta är att sambon bara står och snurrar runt sig själv sådana där mornar så jag måste komma ihåg allt som skall ordnas innan vi ger oss iväg. Konstigt nog är det han som brukar få huvudvärk och inte jag. Hopps du får en lugn och skön dag på jobbet och att huvudvärken ger med sig snart. Kram!

Anonym sa...

Vilken start på dagen! Snacka om puls!! Hoppas dagen fortsätter betydligt lugnare och att du åtminstone känner dig utvilad. :-)

Märta sa...

Åååh. vad det är hemskt med de där försovarmornarna! Brukar vara så knepigt att komma ikapp sig själv och tyvärr ha en lite lätt negativ påverkan på humöret. Hoppas att migränen inte blossar upp och att dagen blir okej trots allt! :)

Malla sa...

usch försovning, inte kul! hopas dagen blir bra ändå

Stjärnkraft sa...

En annan försov sig inte, vaknade bara abrupt ur en asigt obehaglig dröm, som involverade knivmord och undanröjande av bevis m.m. Känner mig fortfarande som delaktig i en dålig thriller och har inte vaknat ännu, tre rejäla muggar kaffe till trots. Det enda jag uppnått är skakiga tassar av överkonsumtion av koffein :(

Gafflan sa...

Det händer väldigt sällan att jag försover mig och det är jag tacksam för. Idag vet jag inte vad som hände men klockan var i alla fall inte ställd...hos någon av oss damer! I kväll ska jag se till att alla klockor är satta på alarm.
Jag sov i alla fall gott och just nu känner jag mig ganska så okej, förutom att med stress kommer en ballongmage med gaser...nä, jag kan inte sitta och fisa på jobbet. Förresten så gör jag ju inte sådant ;D

Anette sa...

Du kunde ju ha passat på och släppt av en brakare när snuskgubben var där :-)