måndag 22 mars 2010

Noll koll.

Äldsta har PRAO denna vecka. PRYO hette det på min tid. I affär på centralorten ska hon vara. Hon visste vilken tid på morgonen hon skulle vara där men när hon slutade...ingen aning? Sur blev hon också för att jag väckte henne sådär en halvtimme innan hon själv hade tänkt komma sig ur sängen. Måste ju kolla om damen hade tänkt äta något under dagen och om hon hade pengar. Morr, morr, mummel, mummel...pengar behövde hon i alla fall. En annan orsak till att få upp henne är att hon är tidsoptimist. Det kan bli hur snurrigt och stressigt som helst med henne.
Yngsta ska få MPR vaccination i skolan...tydligen! Jo, för skolsköterskan ringde mig i morse och undrade var lappen med min påskrift hade tagit vägen!?
Lappen???? , någon sådan hade jag inte sett röken av. Inte yngsta heller tydligen för någon information eller lapp för påskrift hade ju inte kommit fram till mig i alla fall.
Jag trodde att det bara var jag som inte hade/har koll på läget men mina döttrar är ta mig tusan värre för dom verkar inte bry sig heller. Hur avslappnad inställning som helst...till allt. Kanske ska prova det...någon gång, verkar skönt.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad jag älskar uttrycket "noll koll", det rymmer liksom allt! Mina tjejer är likadana, fast den äldre börjar visa vissa tendenser på att bli som jag. Alltså mitt yngre jag, men tusen koll!

Gafflan sa...

Fru Venus:
Visst är det ett bra uttyrck!! Äldsta har egentligen helt ok koll på läget men ibland har hon huvudet under armen. Yngsta däremot...*suck* :D

Anna sa...

Slappna av Gafflan...det ooordnar sej vettu!! L har full koll på läget!! Relaxa vetja!!
Eller hur...man irrar runt som en skållad råtta o får inte gjort ett dugg...känns detta igen??
Själv e jag på hugget....i vanlig ordning känns det som...Morr..

Fastjagkanvasnälländå...OMjagvill-pöösen//Anna

Gafflan sa...

Anna:
Men jag mår dåligt av att inte ha koll, känns som om jag är en slapp och slö, oengagerad mamma då! Det där irrandet känns igen...mycket. Tror jag ska SMS:a o kolla när hon har tänkt komma hem!
KRAAAAAM.

Monica sa...

Jag har inte nerver som håller för att ha "noll-koll"....
Fast det hade nog varit skönt ibland...

Bästa måndagskramen

Gafflan sa...

Monica:
Jag har fått lära mig! Sen är det ju också så att "det man inte vet det har man inte ont av". I alla fall intalar jag mig det ;D
Kramiz.

Knasterfaster sa...

Jag har en sådan noll-koll-son. Det är min mellersta som är sådan. Yngsta och äldsta har oftast full koll.

Ingeborg Bjorland Hansen sa...

Hur avslappnad inställning som helst: Det tar eg også litt av, takk.

Miss M sa...

Ja du, tänk om man bara kunde släppa allt och förlita sig på andra! Fast jag hade nog dött då, har alldelles för mycket kontrollbehov ;)