tisdag 16 mars 2010

Hej o hopp.

Tisdag. Solen skiner.
Jobba lite. Får se vad magen tycker om det. Den är inte riktigt hundra, men jag mår bra. Så bra man nu kan må om man är Gafflan.
Trött, ja men det är ett konstant tillstånd.
Sugen på promenad i dag. Nu går det faktiskt att gå runt i samhället utan att slå ihjäl sig. Går inte att promenera den vanliga promenaden för enligt min kompis L är det ännu isgata på dom vägarna. Så jag får väl ta en sväng runt samhället...innan solen går ner och det fryser på.

12 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Det ser härligt ut ute här också! Den 1 april tänker jag börja cykla till jobbet så då måste det vara isfritt. Ha det bra!

Anonym sa...

Du kan ju ta en promenad till mig så får du lite Lunch ????

Kram L

Tänkte bara sa...

Ha en skön promenad och börja solbrännan så smått.

Stjärnkraft sa...

Snygg blogglayout! Jag gillar valet av typsnitt och färgerna. Guldstjärna i kanten åt Gafflan :o)

Ta't piano om du ger dig ut och promenerar! Jag höll själv på att slå ihjäl mig igår - eller åtminstone bryta något tantskört ben. Man får gå med typ myrsteg och trippa fram som en åttioåring om man vill klara sig med livet i behåll. Pinsamt.

Fru Venus sa...

Bröllopsdag: När jag en gång i tiden gifte mig så gjorde vi det på HANS födelsedag, inte fan hjälpte det! Kan du inte promenera så sätt dig mot en södervägg med näsan mot solen och NJUT! Du hinner gå ännu :-) Kram

Monica sa...

Trots härligt väder så är jag aptrött...Jag skippar promenaden och lägger mig i en solstol istället =)

Ha en fin dag!
Pöss & Kram

Malla sa...

Låter skönt med en prommis, själv ska jag bara skriva och skruva. :)

Gafflan sa...

L:
Tack! Jag kommer gärna :))

Singelmamman sa...

Måste också berömma din pimpade blogg! Superduperfin! Gå försiktigt!

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Här var det vårligt blått och fint! Ha det fint därute! Själv ska jag spy lite i hinken.Börjar bli en vana nu. Kommer att få köpa XS på bikini i sommar :-)

BrunettAnna sa...

Akta dej bara så du inte ramlar!! hade jag ramlat så hade jag brutit alla ben i hela kroppen...det är jag SÄKER på!! Jassååå...du bajjade klart SÅ snabbt..va skönt då!!

Pöss i knävecket//Anna

Cina sa...

Håller tummarna för en överraskning på bröllopsdagen! Och att du fick en skön promenad med armar och ben i behåll. Det är verkligen halt!
Kram!