måndag 15 mars 2010

Har ni några trix?

Hur ska jag få mannen i mitt liv att komma ihåg vår bröllopsdag? Kristallbröllopp är ju lite att komma ihåg menar jag, 15 år som gifta. Jag har inte så stora krav men det skulle vara så himla trevligt om han en endaste ytte pytte liten gång kunde komma hem med något till mig. Det räcker med blommor eller en stor jävla fet diamantring som ett liten tecken på uppskattning...typ. Kraven är inte så höga mer bara det blir något. Jag vet ju inte ens om han kommer ihåg datumet vi vigdes på!? Ärligt talat så tror jag inte han har koll mer än att det var i mars någon gång. Han är ju inte så romantiskt lagd, . Inte ett dugg faktiskt.
Hörru, Herr Gafflan, om du läser min lilla blogg så...det är bråttom nu dagen närmar sig, jävligt snabbt.

21 kommentarer:

Ulrika sa...

Ah. Han är lik min man alltså. Åh, en mission-den här ska jag klara!
1. Tala tydligt om att ni har bröllopsdag den X/X.
2. Upprepa flera gånger, varje dag.
3. Skriv upp datumet på en lapp på kylskåpet.
4. Kom med tydliga vinkar, typ suckar och sen säger du med ynklig röst -ojsan, vad jag önskar du skulle komma ihåg att vi gifte oss X/X.

Stortipsarn Ulrika

Gafflan sa...

Ulrika:
Jag trodde nog att jag var en av dom sista i universum som begåvats med en slik make men vad skönt att det finns fler än min kvar, då behövar jag ju inte känna mig så ensam ;D
Tack så hemskt mycket för tipset, ska genast praktiseras till fullo så får vi se vad resultatet blir =D

Petra sa...

Knyt näven och säg:
Nä nu jävlar så har vi bröllopsdag. Överaska mig. Basta.
Kram

Osloskånskan sa...

Jag rekommenderar handgripligheter.

Osloskånskan sa...

Och bloggen är fin :-)

Sandra sa...

Så fint du fått!
Känner preciiiis samma som du:
Skulle man kunna få nån jävla blomma nån jävla gång eller?!
Så känner jag!
:)

Gafflan sa...

Petra:
Får nog bli något sådant ;D
Kram.

Osloskånskan:
Då får det väl bli så då! Tack :))

Sandra:
Eller hur! Bara en endaste liten gång :))
Tack! Kul att du gillade det nya :)

Knasterfaster sa...

Här på din blogg ser det nystädat ut minsann! Min sambo är inte heller mycket för att fira. Det går inte att påminna eller tjata på honom för då blir han bara sur och säger att han skulle ha kommit ihåg det ändå om jag inte sagt något och så firar han inte av den orsaken istället. Det är svårt det där. Vi är ju inte gifta förstås men förlovade är vi sedan 1994 och det har vi aldrig firat. Två förslag: 1.Skriv in det i hans kalender. 2. Ring hans sekreterare och be om hjälp.

Anonym sa...

Du skriver om min man!

Gafflan sa...

Knasterfaster:
Jag har ändrat och fixat lite idag när jag ändå varit hemma. Ska testa och se hur det känns.
Män är underliga, vid tjat slår dom bakut och säger man inget så händer det...inget! Mannen har varken kalender eller sekreterare däremot fick jag just en idé om att lägga i ett larm i hans mobil. Det borde kanske göra susen =D

Anna:
Ojdå! Då finns det fler alltså ;D

Malla sa...

skicka en av tjejerna att ge honom en pik!

Moster Ma sa...

Imorgon är du lagom sur och säger att han missat datumet, 16 mars. Nä säger han då, det var ju 23:e. Så tar ni reda på vilken dag det VAR och DÅ kan han inte glömma!!!!
Fiffigt va?

nillas liv på pinnen sa...

Eller en liten jävla lyxresa till Paris, kanske?
Nä?
New York?
Ok.

Rackarns snyggt det blev med Gafflan signatur! =)

Anette sa...

Hm, fler män saknar den där viktiga minnes-cellen. Bröllopsdag, födelsedag, you name it, förutom sin egen födelsedag då, då förväntar de dukat middagsbord och förstås paket med någon ny trevlig leksak.

Låna hans kreditkort och köp dig något riktigt raffigt och dyrt ...

Madlar sa...

Samma kön, samma inställning till bröllopsdag dvs "va, är det idag?"
Jag gav upp efter de första , bortglömda, 10 åren, och brukar helt rakt fråga några dagar innan om vi ska göra något kul. Sen diskuterar vi tillsammans o hittar på något som vi båda uppskattar. Lägg inte ner sur energi på maken, ge honom en puss o gilla honom som han är istället ;)

Singelmamman sa...

Tala om det för honom. Typ, på xxx är det vår bröllopsdag och jag förväntar mig detta!

Tänkte bara sa...

Har han inte blivit mer romantisk på 15år är det nog tyvärr kört. Jag håller med Madlar. Ingen idé att slösa negativ energi på att ändra honom. Säg något du skulle vilja göra tillsammans med honom för att Du vill fira att ni varit gifta så länge.

Märta sa...

Blev ju jättefint på bloggen!
Trix har jag noll och intet att komma med!
Mitt skrälle till man glömmer bort födelsedagar, bröllopsdagar och brukar förvirrat klia sig i huvudet när den där rödklädde typen dyker upp i december.. Helt hopplös!
När jag fyllde 40 hade jag diskret lagt fram SPA-menyer och smyckeskataloger där jag ringat in läckra grejer.. Fick en garagepall!! Ibland prövas kärleken.. :)

Krakelsprakel sa...

Ehhh. Ett sting av dåligt samvete drabbade mig just. Här hemma är det jag som glömmer bröllopsdagar. Det är inte för att vara ond. Menb jag har svårt för att hålla ordning på dagar. Jag tycker de är ungefär likadana med undantag för fredagar och lördagar.

Frogprincess sa...

Min sambo är inte heller den romantiska typen så vi är inte ens gifta. Och inte tror jag att vi någonsin kommer att bli det heller...
Men hade vi varit det så inte sjutton tror jag att han hade kommit ihåg. Inte jag heller, antar jag...

De Tokiga Brokiga sa...

Jag är välsignad med ett exemplar som minns sånt, fast han är man, så jag har inga tips att ge, tyvärr. Men är nog böjd att hålla med Madlar. Tjusningen med den varianten är ju att du får styra själv vilket firande du vill ha, istället för att le matt och se glad ut inför den femtioelfte dyra buketten, när du egentligen hellre velat ha ordnad barnvakt och middag ute...(Japp, been there, done that!)