onsdag 17 mars 2010

El doktore!

Gick dit, till öppna mottagningen, för att akut försöka komma in till läkaren...
Där var det knökfullt i väntrummet,bara ståplats kvar, och då var jag ändå där före utsatt tid. Jag har inte tid att sitta där och vänta, jag jobbar ju...så det blev ingen läkare.
Tillbaka på kontoret har jag ringt och ringt och ringt...men all telefonkö som är mer än fem minuter går bort för jag ringer ju från jobbets telefon. (nej, min egen mobil går fetbort att vänta i telefonkö med, dyrt blir det)
Fast jag ska ringa igen...resten av eftermiddagen.
Varför kan jag inte bara ha lite tur ibland?! Det är tydligt att när jag ska göra saker så ska det alltid bråka och krångla! Grrrrr...jag hatar sådant.
Fortsättning följer...

8 kommentarer:

Anna Drott sa...

Sunkigt svårt det där med att få fatt på en läkare snabbt - har jag hört. Hoppas du får fatt i någon!

Ulrika Fabulousforty sa...

Ibland är allting bara MOT en!! Tänk om det bara kunde lösa sig ENKELT nån gång...
Kram och lycka till!

BrunettAnna sa...

Om du tjuter som en stucken gris nästa gång..så kanske resten tror att det är svinis å flyr???
Kan du inte testa...snälla!! ;0)

L å två polers va ute å cyklade igår, vad jag fattade för så landade han i något som en gång vart snö..men nu visade sej vara gjort av IS...inte lika mjukt asså....men som du säger...sådan far sådan son..varför är inte jag förvånad??? *ungar(läs karlar)*

Pöss på handen //Anna

Ulrika sa...

Lycka till. Ibland kan det vara helt omöjligt att få tag i en endaste människa på vårdcentralen. Hoppas du får tag i nån och får en tid att träffa någon på snart!

Petra sa...

Varför skall det vara så svårt. Blir själv galen. Väntar på fortsättningen.

Anonym sa...

Bäst är när man får knappa in sitt nr o de ringer upp. Så slipper man sitta med luren till örat o bara vänta. Hoppas du kommer fram så småningom iaf!

Gafflan sa...

Jag gav upp! Tar nya tag i morgon med att få en tid. Dom kan säkert ringa upp men under tiden kan jag ju inte sitta hemma och vänta (blir dåligt betalt då) och på jobbet är det ju upptaget emellan varven så... :/

Märta sa...

Men vad jobbigt! Men jag hoppas verkligen du tar tag i det hela och bråkar dig till en tid! Klart jobbet är viktigt men nog är din hälsa än viktigare!