söndag 10 januari 2010

Nu har jag gjort "annat".

"Annat" är idag lika med städa.
Japp, hela huset dammsuget, två tvättar körda och upphängda! Dammat och lag på nya dukar. Köksbordet fick en vit löpare och det är lite riskabelt hos familjen Gafflan. Vi får se hur länge den är ren, hoppas på ett par dagar i alla fall. Skulle egentligen byta köksgardiner men...det finns ju i morgon också.
Det börja egentligen med att solen sken in på min inte så, som jag trodde, välskurade spis. Undrar vem jag ska skylla fusket på...Inga så klart och Gafflan naturligtvis! Detta radarpar som inte gör ett smack rent ut sagt.
Skurade rent den (ej ugnarna, vi får ta det liite lugnt). Så kom jag som in i en andra andning och skulle dammsuga. Det höll på att skita sig för helt plötsligt skulle maken städa akvariumet. Det tar tid och om jag så mycket som sätter ner rumpan när jag är igång och städar blir jag sittande. Så jag ägnade mig åt att fundera på var jag lagt Jotex-katalogen eller ska vi säga vem jag skulle beskylla, i familjen, för stöld. Hittades efter en lång stund precis där jag lagt den!

4 kommentarer:

BrunettAnna sa...

Jag vill åxå byta gerdiner!!
Och lampor..
Och krukor...
Och nya växter..
Och börja tänka på vikten...
Och tycka det är kul att baka..
Och träna...
POFF,så vaknade jag upp...och insåg att det var verkligheten jag befann mej i.....
Kram A

Knasterfaster sa...

Bra jobbat! Jag är också sådan där på/av-typ. Städar jag så gör jag inget annat. Det är gasen i botten tills jag är klar. Helst vill jag vara helt ensam hemma men det är jag inte så ofta.

Petra sa...

Gött mos! Duktig har du varit. Kram

Gafflan sa...

Anna:
Jag dagdrömmer oxå ibland ;)
Kramen.

Knasterfaster:
När jag väl får upp farten går det jättebra. Vissa dagar är det bara så svårt att få i gång den där motorn, så är det bara!

Petra:
Det tycker jag oxå ;)