torsdag 10 december 2009

Svinvaccin.

Min chef och delar av övriga anställda plus en icke anställd åkte och fick vaccin förut (14.30) men GLÖMDE att säga till mig!
Schysst!?
Jag är en betydelsefull anställd på jobbet utan mig står dom sig slätt (ironi). Det är nu jag har slagläge i kommande löneförhandlingar eller hur? Jag ska "rubb it in" länge. Dom ska få höra hur dom GLÖMDE mig.
Chefen sa åt mig att åka till VC direkt för det var ingen kö. (pensionärerna kommer efter 15.00)
Jo, tjena...ingen kö! (jag var där 14.40)
Det var kö ända ut på parkeringen, så jag vände och åkte hem. I morgon ska jag ringa dit och ljuga.
Ljuga och ljuga ändra på sanningen lite. Säga att jag inte kan komma efter 15.00 för jag jobbar och kan jag inte få komma på min lunch vid ett-tiden (vi slutar ett på fredagar). Det är bara att hoppas att dom köper min lilla vita lögn.

4 kommentarer:

stort och smått sa...

Fy vad taskigt att glömma dig! Då hade jag struntat i att ta vaccinet..... bara för att jävlas! *väldigt mogen*

Finnpajsaren sa...

Haha, kul blogg. :-)
Vi ses igen.

Fyra nyanser av rosa sa...

Taskigt! Själv satt jag och velade på jobbet som en jävla mespropp så sköterskan hann packa ihop och gå hem.

Men igår hade jag velat klart. Då tog jag den och det var öde på vår vårdcentral. Alla verkar redan ha tagit den. Eller så vill de inte!

Lycka till!

Gafflan sa...

Agneta:
Jag har faktiskt tänkt det också! Att passar det inte att ta med sig den mest betydelsefulla personen av hela personal så kan det kvitta! Då kan dom minnsan ha det om jag blir sjuk! *nu var ju JAG väldigt mogen* ;)

Finpajsaren:
Roligt att du tyckte det! Titta gärna in igen :)

Fyra nyanser av rosa:
Vi får väl se om jag kan lyckas bättre i morgon. Resten av min familj har redan tagit sprutan så jag vill ju inte vara en "svikare". Nä, så är det inte! Jag hade redan bestämt mig för att ta den, det var bara det att jag fick vackert vänta till denna vecka.