tisdag 15 december 2009

Nu är det så här.

Det bidde ingen spruta idag, nä. Maken och jag ska göra STORA JULKLAPPSINKÖPEN i morgon och jag vill inte riskera att eventuellt bli sjuk av sprutan, okej! Skicka maken på ensamjulshopping skulle inte vara någon höjdare. Eventuella hårda paket skulle funka men när det kommer till mjuka paket och sånt som är mera tjejigt/kvinnligt skulle det gå käpprätt åt skogen. Maken har ju inte något rykte om sig att vara shoppinggalen (om det inte är något byggvaruhus förstås).
Nu har jag bestämt att jag skiter i alla vaccin ända till efter jul- & nyår. Jag har så mycket annat att bry mitt lilla huvud med just för tillfället.
Om jag skulle bli sjuk (gud förbjude) så har jag meddelat på jobbet att det är deras fel, för dom glömde ju att ta med mig. Oh ja, jag har gett dom påminnelser varje dag vid lämpliga tillfällen. Faktum är att det första jag sagt, förutom God morgon, är hur jag misslyckats gång efter annan med mina vaccinförsök. Det faller inte i god jord och herrarna ser mycket skamsna ut!
Jag tycker dom kan stå där med skammen det tycker jag faktiskt.
Så nu har jag ironiserat färdigt över mina chefer (på ett tag i alla fall).

4 kommentarer:

Knaada sa...

Låter som ett klokt val, ingen spruta å ut i trängseln å julshoppa istället, hmm... :)

Osloskånskan sa...

Skit i sprutan.

nilla sa...

Hehe, vad skönt att kunna skylla på jobbet. Idag har jag tagit mig samman och tagit sprutan. Känner ingenting än så länge.

Gafflan sa...

Kanske det inte är så bra att ge sig ut i julhandeln utan spruta...men å andra sidan tänk om jag blir supersjuk? Då blir det inga julklappar. Det kommer ju fler dagar :)