måndag 30 november 2009

Räkningar och annat blaj.

Har betalat alla räkningar.
Det var ingen rolig historia, fast det är det ju nästan aldrig.
Jag köpte några trisslotter häromdan, jag tänkte dryga ut novemberlönen, men det var ju nitlotter. Min eviga "tur" är att aldrig ha tur. Sällan vinner jag mer än 50-75 kr och för den vinsten tar jag nya lotter som alltid resulterar i noll vinst. Enda gången jag vinner på någon sorts lott överhuvudtaget är om det är "vinst varje gång" och det är det ju aldrig på trisslotter.
I lördags tänkte jag vinna storkovan då drömvinsten på lotto mm var uppe i 183 miljoner kronor(tror jag det var). Det hade varit en rejäl lön att få så här i julklappstider. Då hade man verkligen kunnat köpa döttrarna ALLA saker som står på deras önskelista. Hyrt hantverkare som snickrat färdigt utbygget, byggt garage, stensatt och fixat till trädgården. Så många saker man kunde lejt bort och sedan parkerat sin rumpa i soffan och käkat praliner och tittat på, pekat och instruerat alla arbetande inhyrda hantverkare. Jag skulle skaffat städhjälp också, vilken lyx. Nu är det så att Gafflan och Inga har hängt lite igen, händer allt som oftast, och då blir det inte så minutiöst fixat så som jag egentligen hade planerat det i mitt huvud.
Jaja, städa får jag väl göra när jag är pensionär...kanske.

2 kommentarer:

Stattinskan sa...

Jag går ständigt omkring och drömmer om storvinsten ... kruxet är ju bara att man måste spela eller köpa lotter om det ska bli några vinster ;-D Kramar

stort och smått sa...

Men min man har redan bestämt att just vi ska vinna storvinsten! Men det går så där kan jag säga... Hur svårt kan det vara att pricka in några nummer?