Jag tog fram kycklingfiléer ur frysen. Så något med kyckling blir det i eftermiddag. Men vad? Chickenthaiwook kanske? Marinerad och ungsbakad? Gryta? Får fundera ett tag till tror jag.
Arla har en Creme Fraiche Gourmet som heter "Saffran och tomat". Ta kycklingfiléerna och dela dem en gång på längden så att de inte är lika tjocka - långa och smala liksom, lägg dem i en smord ugnsfast form. Bred ut innehållet i två sådana där CF-burkar över filéerna och sätt in dem i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Under tiden kokar du tagliatelle till och skär färska tomater smått.
Servera!
Supergott, jätteenkelt och går fort! Rekommenderas!
2 kommentarer:
Jag har ett toppen-tips till nästa gång!
Arla har en Creme Fraiche Gourmet som heter "Saffran och tomat". Ta kycklingfiléerna och dela dem en gång på längden så att de inte är lika tjocka - långa och smala liksom, lägg dem i en smord ugnsfast form. Bred ut innehållet i två sådana där CF-burkar över filéerna och sätt in dem i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Under tiden kokar du tagliatelle till och skär färska tomater smått.
Servera!
Supergott, jätteenkelt och går fort! Rekommenderas!
Tack för tipset! Ska prova det nästa gång, låter smaskens.
Skicka en kommentar