tisdag 29 december 2015

Avslut och Gott Nytt År!


Julen försvann i ett nafs och ingen var gladare än jag över att få gå till jobbet igår. Hur mycket jag än älskar min familj så är dom oerhört irriterande. Ibland.
Mest irriterande är (fortfarande) de faktum att alla tre tror att dom bor på hotell och att jag är någon sorts hushållerska/kock/tvätterska/städerska och hålla-ordning-på allt-chef samt komma ihåg vart alla har lagt sina nycklar/glasögon/telefoner/linser eller annat viktigt. Om jag kommer ihåg?? Nä. Jag har numera fullt i alla kom-ihåg-fack i min hjärna och ska något nytt in måste något annat ut... så jag har slutat stoppa in nytt utan kör allt på lappar. Om det funkar? Det beror lite på vart jag lagt lappen...

I alla fall så fyller jag snart år (1:a januari). 50 år. När blev jag så gammal??
Det blir inget kalas. Jag har avsagt mig ALL uppvaktning för, om jag ska vara helt ärlig, orkar jag faktiskt inte rodda med ett kalas till. Jag har haft både 18-års kalas och julafton inom loppet av 20 dagar så nu får det vara färdigkalasat ända tills äldsta fyller år. Vilket hon gör i slutet av januari. Jag hintade för min familj att jag kunde tänka mig ha kalas om jag slapp fixa något själv men det var ingen som fattade. It is what it is och jag älskar dom ändå. Faktiskt. Jag är lyckligt lottad som har en familj, mat och tak över huvudet. Det finns inget mer att önska sig


förutom att önska Er en God Fortsättning och Ett Gott Nytt År!!

Skål & Pöss på er.

8 kommentarer:

Lady Gaggig sa...

God fortsättning! Och det lät skönt att ha ett jobb att klara av att gå till.... Ja, för vad är det för jäkla roll vi tar på oss och ska rodda och fixa och hålla reda på allsköns prylar och dessutom stå för hotell/restaurangservice???? Blås för strejk och jag är på!
Kram, Jison

Anonym sa...

Grattis från ännu en 66:a! Jag håller tummarna för att din familj ändå har fattat vinken och fixar kalas för dig! Det är du värd!
Gott nytt!

Ezter sa...

Med familjen får man nog prata klartext, annars lyssnar de inte alls. Hoppas din födelsedag blir fin oavsett!

Realisten sa...

Hoppas verkligen att de någon gång fattar.
Gott slut och Gott nytt!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Eller också har de fattat, men mörkar? Min familj skulle INTE fatta om jag inte sa det rent ut. Hur som så hoppas jag att din dag blir fylld med åtminstone en kardemummabulle. Och att 2016 är lite snällare mot dig än vad 2015 har varit. STOR KRAM.

Nica sa...

Grattis fina du!!!

Monica sa...

God fortsättning finaste Maggan!
Pöss :-)

Fru Venus sa...

Jag hoppas verkligen att de firat dig på något sätt! Annars kommer du hit i vår )länge sen!!) så får jag fira dig :-)