måndag 24 augusti 2015

Knas.

Jag kan inte hantera min läslista i blogger.
Ni vet där man lägger till eller tar bort bloggar som man vill läsa. Ni förstår jag har fått en ny blogg i min läslista. En som jag inte har lagt till själv! Hur den hamnat där  och när den hamnat där har jag ingen aning om.Den bara finns där! Jag vill ta bort den men blogger säger att det är något knas med min profil. Så jag felsöker både på längden, bredden och tvären men det går icke att hitta något vettigt svar. Så nu sitter jag här och undrar vem i hela världen (bloggen är på engelska) som har tillgång till mina inloggningsuppgifter. Om någon kan hjälpa mig så vore det kanon.


I övrigt hostar och snorar familjen vidare. Jag har nu kommit till det stadiet att jag bara har lust att skrika "men för helvete kan ni inte sluta hosta någon fucking gång" men det gör jag så klart inte. I stället sover jag på soffan (nere) så kan dom tre övriga ligga uppe i sovrummen och hosta i kapp!
Jag är trött och idag är det måndag.
Hela dagen.
Också.Pöss på er.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Jag fick plötsligt också en sådan. Det var en blogg jag följt som legat nere i några år. Nu hade en annan den adressen. Jag har också svårt att ta bort från blogglistan, man måste logga in nån mer stans tror jag det är. Lägga till är lättare att göra från instrumentpanelen direkt.

Krakelsprakel sa...

Jag tycker blogglistefunktionen är ganska kisskass. Så. Jag lägger en blogglista rakt i min layout bara, i ett fönster som en gadget på layouten. Men det är ju bara i webbversionen som dessa syns, men det har jag löst genom att lägga webbversionen bredvid mobilversionen på hemskärmen på min lur.