måndag 13 april 2015

Eftersom det är måndag

börjar jag med att meddela att helgen varit bra. Kunde varit något längre bara.

Sen så är inte fredagskvällarnätter någon bra dag att lova yngsta hämtning hos kompis. Jo, för yngsta blir ju aldrig trött och jag - jag blir liksom trött innan jag ens vet om det.
I`m so not a fredagspartypingla.

Äldsta är inne i ett stim av saker som "bara händer". T ex som att laddaren till mobilen "försvann" (jag är inte förvånad för hon är lika organiserad som en orkan) men det visade sig att den inte ens kommit med till Göteborg utan den låg så fin kvar på sängen hemma hos oss. Hon löste laddningssituationen med att köpa ett extra batteri att ladda via datorn. Så hade hon visst skällt på ett
(hennes ord) "totalt puckat kukhuvud" på bussen till Göteborg förra helgen. "Kukhuvudet" tjafsade med busschauffören så att dom blev rejält försenade och hon riskerade missa anslutningsbuss. Resten av veckan har hon "varit aggressiv och väldigt irriterad" mot omvärlden, sa hon (hjälp!). Hon är inte alltid en sådan bitch, bara när hon PMS:ar. Den här veckan ser jag fram emot att slippa samtal från henne om tappade plånböcker, spärrade kort, "försvunna" laddare och "kukhuvuden". Tycker det känns lugnast så.


Nu ska jag köra måndag. Ända in i kaklet!


Pöss på er.

3 kommentarer:

Ezter sa...

Låter riktigt jobbigt!

Singelmamman sa...

Vi kan konstatera att det kan vara bättre dagar.

Fru Venus sa...

Går åt mycket energi där, för äldsta ;-)