onsdag 30 april 2014

Omvänd psykologi.

Det brukar man kanske mest använda på barn.
Jag använder det på maken.
Han ska jobba skift. Det har han aldrig gjort förut. Om hans avdelning jobbar skift så har han telefonjour hemma och åker iväg om dom ringer men nu ska han gå med rent fysiskt. Det hade aldrig hänt om det inte var för att hans avdelning är kort på personal. I alla fall så betyder det att jag är helt utan bil varannan vecka. Inga problem egentligen. Om jag hade bott i en stor stad. Nu bor jag på landet.
Så vi diskuterade hit och dit och jag tyckte att han kunde försöka samåka med någon sena veckor men han var så motsträvig att jag blev skitlack. I stället för att bli ovänner bestämde jag att då kan han utföra alla inköp under de veckor jag inte har bil. Skitbra, tyckte jag Nu blev han tyst.
Blir det som vi andra tillfällen då jag använt tekniken, då det "kört" ihop sig, så kommer han att finna ett sätt att slingra sig ur och ge mig bilen när han jobbar kvällsskift. Sån é han!

Ha en trevlig valborg!

Pöss på er.

6 kommentarer:

Ezter sa...

Som vanligt skrattar jag igenkännande... Ha en fin helg!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, du är genialisk!

Singelmamman sa...

Hur gick det?

Agneta sa...

Smart! :)

Fru Venus sa...

Att inte maken lär sig ;-)

Anonym sa...

Haha, lika smart som jag själv använder, detta smarta sätt, det använder jag själv på min egna make...ibland när vi diskuterar om saker och ting, och jag själv brukar alltid använda omvänd psykologi, för att istället att vi skall bli ovänner, som vi ofta kan bli, ja då använder jag det motsätta argumentet och min make, han brukar ofta säga att diskussionen är över, vi pratar inte mer om den saken, han blir oftast tyst och ger sig och sedan så kommer han långt efteråt och säger att jag hade rätt...detta sätt fungerar på min make också.

Detta sätt som du själv använder, det är smart..mycket bra sida.