tisdag 8 april 2014

Det mest

dramatiska (eller enda jag har att skriva om) som hänt på (dom snart två veckor jag inte bloggat) är att jag klippt bort halva högra lilltån i tron att det var nageln. Jag överdriver lite med en del skinn fick sätta livet till i alla fall. Blodbad? Naturligtvis, för jag klippte lilla nageln i duschen.

Ska jag verkligen fortsätta blogga? Är en fråga som ofta dyker upp i mitt huvud.
Har jag något att dela med mig av till er?
Jag skulle kunna skriva spaltmeter om lynniga kärringar (jag), irriterade tonåringar och äkta makar som inte hör ett skit men det blir så tjatigt i längden. ALLA vet ju hurdana tonåringar är och mina är ju inte ett undantag från någon regel. Troligen vet ni hur hormonstinna medelålders tanter också kan bete sig och för min egen del finner jag det inte smickrande med surhet, ilska, håglöshet och andra humörsvängningar. Makar som inte hör kan i och för sig vara ett ämne (och bli både dråpligt, roligt och tragiskt) men jag tror jag struntar i det. Faktiskt.
To blogg or not to blogg.
Det ÄR frågan.


Pöss på er.

8 kommentarer:

Ezter sa...

Alltså, jag gillar ju just det vardagliga i dina inlägg, så skönt att höra att man inte är ensam ;)

Fru Venus sa...

Det är just det som är då härligt med dig vännen, du besktiver det vi alla upplever men på ett underbsrt roligt sätt :-) Gör som du vil, men får jsg önska så...;-) kram

Spader Madame sa...

Den eviga frågan. Man kan ju pausa och återkomma. Eller så skiter man i att pausa och kör på. Ja, då säger vi så. Keep on!

Singelmamman sa...

Nu är vi fyra mot en som vill att du fortsätter så vi vinner. Typ. Älsk på att du är tillbaka.

I min värld sa...

Det är väl alltid kul att höra att man inte är ensam om att vara hormonstinn, ha sura och hormonstinna tonåringar, knäppa makar.
Jag är def inte den bästa på att uppdatera min egen blogg så jag ska egentligen vara tyst :-)
Skriv när andan faller på det gör jag :-)

I will not keep calm and you can fuck off sa...

KOM TILLBAKA!

Anonym sa...

Jag gillar din blogg och det där att du skriver precis hur vardagen är. Är så trött på när folk förskönar både i bloggar och på facebook. Så det är klart att du ska fortsätta!

The Queen of fucking Everything sa...

Tjaaaa, eftersom du nu ändå frågar så....?

VÅGA INTE SLUTA är min spontana reaktion där:-)