onsdag 15 januari 2014

Det som skulle bli...

...fortsättningen på rotfyllnad av min tand slutade med tandutdragning.
Av tanden bakom.
Jag är helt slut nu. Har en huvudvärk som heter duga och inväntar värk där tand satt så fort bedövningen släppt. Fick nämligen bedövas å bedövas å bedövas å bedövas lite till för att slutligen B.E.D.Ö.V.A.S ytterligare lite mer.
I kategorin värk kan jag meddela att högerarmen (som värkt som satan sedan förra veckan) har nu slutat värka. Nu är det mer som att gå omkring och ha en fantastisk träningsvärk med extra stelhet som följd. Men jag stretchar, vrider och masserar överarmen på både gott och ont. Ibland är det liksom lite skönt att plåga sig själv. Jag ska i alla fall inte överbära tunga saker. Säkert inte på ett tag framöver. Känner jag mig själv rätt har jag glömt bort det så snart sista smärtkänningen lämnat armen. Det kan jag ta gift på!

Nu ska jag vila lite till så får vi se om jag kan gå till jobbet efter lunch. Jo, tandläkaren rekommenderade att jag tog det lugnt och jag tog henne på orden och ordinerade mig halv jobbdag idag. Ibland är det fantastiskt skönt att vara sin egen lilla kontorschef.

PS. Naturligtvis har jag meddelat mina riktiga chefer. DS

Pöss på er.

8 kommentarer:

Spader Madame sa...

Du är chef! Hoppas att all värk går över snabbt nu!

Anonym sa...

Efter något sånt så behöver man minst vila en halv dag. Jag hade varit däckad i flera dagar! Jag är också enarmad. Har varit det sedan slutet av sommaren. Värken är för jävlig! Men det ska gå över så småningom om enligt doktorn. Så då får man väl tro på det! Kram!

Åsa Hellberg sa...

Men jösses, vad det dras ut tänder i bloggvärlden. Stackars dig, fy fasiken vad ont det gör. Tipset är att ta två receptfria voltaren och en alvedon. Det enda som funkade för mig.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ont är inte bra. Ont gör ont. Hoppas det känns bättre snart!

Blåklinten sa...

Usch tandläkaren är aldrig kul, bara ett nödvändigt ont. Alternativet är inget att sträva efter.
Hoppas du snart känner dig bättre. Kram

Ezter sa...

Varför drog de ut tanden bakom?
Hoppas du tar det lugnt nu :)

Helena m. 4 sa...

men usch och fy....!
vila upp dig nu, och försök att komma ihåg det du vet nu även om en stund när det är så lätt att glömma, typ...

Singelmamman sa...

Jag ryser och förfasas! Din stackare! Ta hand om dig och vila ännu ännu mer! Kram