tisdag 17 december 2013

Vad jag gör???

Tappra försök att organisera tillvaron.

Julklapparna är klara. Nästan.
I övrigt är det vår min tur att ha julafton. Jag skriver vår (som i familjens) fast det känns mer som min alldels egna privata julaftonsbjudning och att resten av familjen mer är gäster. Maken konstaterade att det var skönt att inte ha något "projekt" (som i renoveringsarbete inomhus) där deadlinen var julafton utan att han mer kunde chilla fram till jul. Men eller hur!? Chill, chill säger jag när jag sitter med mina "att-göra/kom-i-håg-listor" och en handlingsplan på matvaruinköp lika lång som mig själv. Jag hade också tänkt "chilla" lite men det får bli efter jul. PÅ jobbet för han har julledigt med betalt men det har inte jag. Olika falla ödets lott. Min blev att jobba. Ja, ja vad är väl en bal på slottet...
Annars gör livet som livet vill. I fredags t ex blev jag så rosenrasande hjärnblödningarg på min ena chef att jag valde att gå hem från jobbet. Det är sällan jag blir  arg men det blev jag. Orsak? Tja...enligt mig så ifrågasätter jag chefsegenskaperna hos min chef. Starkt.
Nej. Vi har inte pratar om det "arga" förra veckan eller med varandra. Jag har inget mer att säga i just det ärendet. Verkar inte som om han har det heller.


Pöss på er.

3 kommentarer:

Spader Madame sa...

Wow! Att bli så arg på jobbet och våga gå hem. Very much impressed. Vad gäller det här med arbetsfördelning kring jul verkar din familj ha mer att önska. I alla fall från din horisont.

Ezter sa...

Bra gjort där på jobbet :)
Sätt familjen i juljobb nu!

Anonym sa...

Gå i strejk! Det har jag gjort.
Sur som ättika och har lämnat tomtejävlarna åt sitt öde där på dammig hylla. Ligger mest och vaggar i fosterställning och önskar dom flesta åt pipsvängen...
Om det hjälper?
Nä...

Kram, Jison