torsdag 10 oktober 2013

Tänk om jag vore.


Lika avslappnad som äldsta.
Hon åker till Holland på söndag men tanken på vad hon ska packa (bra om det ska tvättas något innan söndag) eller hur mycket pengar hon behöver växla in har hon inte ägnat en enda sekund. Jag frågade igår men fick inget bra svar. Däremot fick jag onda ögat och en ljudlig suck. Nice!

Jag älskar mina barn!

Pöss på er.

7 kommentarer:

Vero sa...

Haha... känner igen det där.

Min äldsta drog till Stockholm på konsert helt ensam. Skulle till kusinen efteråt. La in adress och nummer i mobilen. Den där mobilen med väldigt lite batteri i. När konserten var slut så var mobilen död.
Suck!

Undrar om hon lärt sig något? Antagligen inte. Allt gick ju väl, så då tar hon nog förgivet att det gör det även nästa gång.

Älskar tonåringar. Önskar jag vore lite disträ och bakåtlutad som dem.

Ezter sa...

Det ordnar sig... Bra filosofi!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, min äldsta packade sin väska till Turkiet två veckor i förväg. Då var det klart. Men så mycket annat hade hon inte koll på. Gotta love them teenagers :)

Shamrock sa...

ibland funderar man på vad de har i huvudet

Snäckskalsdalen. sa...

Bästa sättet att lära sig att inte vara lite förutseende!!! Jag tror dom yngre inte bekymrar sig så mycket om det där, det reder sig....eller?
Kram i mörkret!

Susjos sa...

Haha! Låter avslappnat och bra- hon hinner säkert :)

Anna sa...

Jag är nog väldigt lik din dotter i det avseendet. Känner sällan om någonsin någon stress innan jag ska resa och brukar packa sisådär en timme innan jag ska åka till flygplatsen. ;)