torsdag 11 juli 2013

T-t-t-t-t-tooorrrrssssdag.

Dagen före det blir sista dagen, den med stort S i, som i semester å jag är yr i hela huvudet. Märktes det i formuleringen???
Yrslig både av allmänt måste-fixa-det-här-och-det-där-och-detta-innan-jag-går-på-semester-stress och att det mest troligt råder obalans bland mitt innerörats kristaller, s k godartad lägesyrsel. Fruuuuukterligt obehagligt i alla fall då jag ju emellanåt måste vrida på huvudet, böja mig ner och (det värst av allt i yrsel räknat) lägga mig ner för att sova. Jag tror lite semester kan råda bot på yrslett och kan det inte det, ja, då är det väl hjärntumör (för det var det första jag fick när jag diagnostiserade mig själv med hjälp av google).

Tycker ni att jag bloggar dåligt och kommenterar dåligt hos er?
Det är ingenting mot vad det kommer att bli. Semester är förhoppningsvis återhämtning och jag har ju bara fyra sketna veckor att gå ner i varv på. Under den tiden blir det nog sporadiska inlägg om jag känner för det.

Ha det gott i solen/stolen/båten/regnet/jobbet...överallt faktiskt.


Semesterpössar på er.

6 kommentarer:

Ezter sa...

Det är rätt, bloggen prioriteras inte på semestern! Bara var!

Susjos sa...

Så härligt med semester!!! Ha underbar fyra långa veckor!!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Semester innebär tyvärr straffarbete innan och efter, det bara är så. Hoppas du får en riktigt skön semester och får ordning på dina kristaller! Usch för yrsel!
Agneta kram

Spader Madame sa...

Semester är semester. Bloggen finns kvar. Hoppas att yrseln släpper illa kvickt.

Åsa Hellberg sa...

Man kollar upp de där kristallerna förstås, eller hur?

Singelmamman sa...

Nu är det bara minuter kvar till jag drar på semester jag med! Och bloggarna, ja de får vara hur det vill med dem. Ha det underbart!
Kram och puss!