söndag 26 maj 2013

Mors Dag?

Idag fick jag "förslag" (ej om sex) av maken angående vilka "sysslor" som behövs utföras gällande trädgården. T ex kunde jag få välja mellan rensa ogräs, klippa gräs eller gå med kantklipparen.
Jag hatar när han envisas med att tala om för mig vad jag ska göra! På riktigt HATAR! Jag har tillräckligt med "sysslor" att göra inomhus. Om jag vill. Idag hade jag tänkt ägna mig åt ingenting och göra det sittandes i solen och eventuellt köra tvättmaskin. För husfridens skull rensade jag ogräs, så gott det går med tanke på all kirskål vi har, medan maken ägnade sig åt balkongbygge. Maken ville dricka kaffe innan jag knappt hade hunnit börja renseriet och som straff (för att jag fick rensa ogräs) fick han fika ensam. Så trevlig är husfriden.
Ni då?
Jag antar att ni friat mors dag med trevlig middag, presenter och blommor. Sånt ägnar vi oss inte åt hos familjen Gafflan eftersom sådant kommits på lite väl sent för jag vägrade att tala om att det var mors dag men döttrarna lagade i alla fall mat, pommes med korv är inte en favorit men jag åt eftersom det känns så...ehhh...överkurs. * ironi och jag är sur*


Pöss på er.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vi klarade ju av Mors Dag för två veckor sedan, så idag har vi tjafsat om hönsens skitbräda ska hänga i kedjor eller ligga på väggfästen? Och badat bastu :-) Oväderskram!

Singelmamman sa...

Lite firad har jag blivit. Tonårsdottern gick ut och köpte färska frallor, kanelbullar och blodgrape till frukost. Gott. Sen gick jag och hon ut på kvällen och köpte hamburgare med pommes. För att jag behövde det idag.. Och coca cola.

Rensa ogräs är ju fett tråkigt! Jag förstår att du är sur.

Agneta sa...

Åh :( själv är jag bara genomtrött ...
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Inte bra alls. Revolution, dags för en liten revolution? Kramar

Knasterfaster sa...

Nej, jag är inte speciellt firad om man inte räknar den schal jag köpte till mig själv igår. Middagen lagade jag själv och jag köpte en chokladkaka till mig själv på Ica. Jag tycker inte heller om att bli tillsagd om vad jag ska göra. Då går jag i baklås och får ingentig gjort. Kram

Susjos sa...

Jag har ont i ryggen av all matlagning i köket idag (tvingade dock mannen att skala potatis ) men fick blommor av både sonen och mannen !!! Och bara det att ha båda sönerna hemma idag gjorde att mitt humör blev bra!

Anna sa...

Oh jag hade också varit sur om jag var du.. :(