onsdag 8 maj 2013

Halv vecka.

Jag vet inte vad jag ska skriva idag.
Jag vet bara att det onsdag fast man kan säga att det är fredag.

I övrigt tycker jag att den här krönikan av Mia Skäringer känns så befriande.


Pöss på er.

7 kommentarer:

Agneta sa...

Ska läsa den tänkte jag.
Ha en härlig onsdagsfredag!
Kram

Agneta sa...

Fredagsonsdag.

Snurrig.

Singelmamman sa...

Håller med Mia! Ha en fantastisk osdagsfredag!

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, jag läste om din deppardag, jag hoppas verkligen den planat ut. Jag ska inte skriva nåt käckt alls, utan det bara är sånt livet ibland, fast eftersom jag är så gammal så har jag lärt mig att inte titta bakåt alls och inte så mycket framåt heller (som du kanske förstått och sett....). Men har man barn så blir det nog på annat sätt.

Sen tycker jag att vi tar och bojkottar alla arbetsgivare, varför kan dom inte uppföra sig, jag menar i alla fall att dom träffar ungdomarna och ger dom en chans. Det behöver ju inte vara så mycket, några dagar nu och då, och det har dom råd med och det ger så mycket tillbaka åt båda hållen. Framför allt tycker jag dom ska visa respekt när ungdomarna kommer och frågar efter arbete! Vad ger det annars för signaler....nej, det gillar vi inte.

Många företag skulle ju kunna fundera ut bra "surdegsarbeten" under höstenvinternvåren och ha det som ett beting till dom unga, när alla vet att det är viktigt att dom unga kommer ut och får erfarenhet och får tjäna i alla fall lite pengar.

Jag kommer igång, det hör du, eller hur!

Kramar

Madlar sa...

Tycker det är en alldeles utmärkt längd på den här arbetsveckan :)

kvinnan med koftan sa...

önskar att flera veckor vore så här förvirrande

Fru Venus sa...

Jag älskar sådana här veckor, även om jag som timanställd blir utan lön. Mia S har rätt, jag gör som hon, surar jag så surar jag och är jag glad så är jag. Pössipannan!