torsdag 4 april 2013

Pressa mig.

Google hade bilden. 
Egentligen är jag trött.
Extremt trött.
Skittrött.
Sömnig.
Urlakad.
Sådär supertrött som man, i detta fall jag, kan bli på våren. Det jag mest av allt vill är att kvittra ikapp med småfåglarna eller skina som vårsolen. Nä. I stället känns det som om jag släpar mig fram. Sirap i varenda muskelfiber. Bly i skorna. Går på ren vilja både fysiskt och mentalt. Tar mig ur sängen enbart med någon sorts urkraft eller ska vi säga sparkraft som inte finns men ändå finns. Gräsligt! Det är inget fel på mina blodvärden. Jag är frisk men känner mig allt annat än det. Jag ska faktiskt inte klaga för det finns dom som ÄR sjuka och har anledning att gnälla. Jag är bara vårtrött.
Hur har ni det med våren?
Hittar ni urkraft och ny energi eller är ni som mig och gärna kan tänka er att gå i ide ett tag till?

Pöss på er.

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, jag har varken energi eller är pigg, det går av gammal vana allting känns det som. Idag har jag varit till Gbg PLUS Torp på hemvägen och nu är jag så trött så jag orkar inte ta glaset härintill och dricka! Och dricker jag orkar jag not inte svälja....

Jo, jag kom på, du måste köpa ett par buskar amerikanska blåbär, du vet dom stora, sådana antagligen som du köper, dom skulle trivas jättebra på ert berg (dom vill ha bergsyra) och du skulle kunna skörda och ha hela året. Dom håller sig så där superbra i frysen, blir inte ett enda dugg geggiga som vanligt blir.

Bara ett litet entusiasmerande litet tips så här på torsdagskvällen!

Kramar från vårt lilla berg!

Singelmamman sa...

Jag är helt utslagen av trötthet. Förstår inte hur jag orkar gå upp på mornarna. Tror att det är ett vårtecken. Och här har vi inga andra vårtecken så jag får väl vara nöjd med det lilla.

Ezter sa...

Vi behöver riktigt vårväder för att bli pigga! Lite knoppar och blommor, då kanske tröttheten släpper!

Agneta sa...

Jag är ovanligt pigg för årstiden, men det kanske beror på att jag lägger mig tidigt varje kväll. Och att jag bara jobbar 40%. Eller att jag haft påsklov den här veckan.
När jag väl börjar jobba "på riktigt" igen kommer jag bli en zombie igen.