tisdag 30 april 2013

Då var det afton.

Valborgsmässoafton.
Hade jag varit student hade jag firat rejält. Nu är jag inte det men ser fram emot att ha en "fredag" mitt i veckan bara för att kunna få en till på...eh...fredag.
Nu blir det jobb och sedan hem och kolla hur det ser ut i vår sjöbod. Äldsta ska nämligen ha fest där ikväll. Det ska "föras". Hoppas vi har en sjöbod kvar i morgon.


Pöss på er.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag tror nog att äldsta kan föra sig så pass att sjöboden är kvar imorgon. Ha en fin Valborg!

Catta sa...

Åh vad mysigt med fest i en sjöbod! Hoppas de får det supertrevligt! Ha en trevlig valborg!

Snäckskalsdalen. sa...

Alltså, ja, hade det varit en gång i tiden och man fortfarande hade bott i Göteborg då hade den här dagen varit igång redan, så att säga. Nu är det inte det. Dessutom blåser man bort om man går ut. Och fryser ihjäl. Du tror inte sjöboden har dragit till sjöss redan???? Jag tror dom kommer att ha jättemysigt och att den står fint i morgon, nästan finare än när det "gamla" gardet varit där.....if you know what I mean, eller hur är det dom säger i engelsktalande länder.
Kramar tvärs över fjorden, runt en bit och upp till dig, i motvind!

Home2tiny sa...

Fira Valborg i en sjöbod så himla mysigt om ni inte blåser bort o hamnar ute till havs istället....Här blir det en lugn Valborg laddar inför helgen o ett Stockholmsbesök. Kramisar Tina

Ezter sa...

Ha en skön valborg!

Ezter sa...

Ha en skön valborg!

Spader Madame sa...

Så tänker jag också. Fredagsmys. Och deklaration. Imorgon sovmorgon. Kunde inte kommit lägligare.

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hej!!

Gott o se att du håller ut med bloggandet, nu har jag myst här inne en god stund...du har den härligaste bloggen vettu!!

ônskardig en smashing vår, Klem Anna