tisdag 26 mars 2013

Måste jag...

...blogga varje dag?
Klart jag inte måste.
Va bra för jag har noll saker att rapportera.
Nu blev det visst ett blogginlägg i alla fall. Fast om ingenting.
Ibland är det inte klokt vad mycket nonsens om ditt och datt jag kan haspla ur mig till trots av att egentligen inte ha något på hjärtat eller ens något att skriva. Tomma ord liksom. Klart jag skulle kunna skriva något meningsfullt, insiktsfullt eller något annat -fullt men jag tror jag håller på det. Lite som att göra mig och mitt liv lite mer mystifierat eller hemligt. Fast jag är inte hemlig ett dugg eller jo, på bild i bloggen är jag hemlig och med mitt IRL-namn. Annars så. Jag är jag. Nästan som jag i verkliga livet som på bloggen fast helt annorlunda. Tvärtom typ. Nä nu blev det komplicerat. Trams på mig!

Pöss på er.

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Låter som att vi är väldigt lika. Jag är oxå "hemlig" och har för tillfället inget speciellt att skriva om. Ha en trevlig påsk!

Singelmamman sa...

Jag är nästan helt ohemlig och har inte heller något att skriva om. Hej då!

Lippe sa...

Jag följer ingen linje på något sätt! Fast nu är jag nog inte så hemlig längre....Var inte så noga med det i början för jag trodde inte att någon skulle läsa iaf :p

Ezter sa...

Jag är också hemlig och skriver massa strunt :)

Fru Venus sa...

Jag är lika hemlig som du men bloggar varje dag. Däremot läser jag bara när jag hinner (läs: när jag är vaken) och trams kan vara kul. Gillar ditt "trams" :-)