fredag 8 mars 2013

8:e mars.

Kvinnornas dag.
Alla kvinnors dag.
Min dag.
Det ska jag fira med att köpa nya tulpaner och så ska jag tänka på alla orättvisor och hemskheter kvinnor/flickor både i Sverige och i övriga världen utsätts för.

Förutom detta så ska jag fundera över varför vårt kommunalråd med entourage helt plötsligt fått intresse av att idag besöka min lilla arbetsplats och dess ägare. Jag tror nämligen att dom går sommarhyresgästernas ärenden då det ska byggas en hyres-/bostadsrättsfastighet mitt emot min arbetsplats. Turerna kring den fastigheten har nog bara börjat. Jag känner redan hur klagomålen från framtida sommarhyresgäster kommer att hagla över att bullrighet, lastbilar och annat spring.

I övrigt önskar jag er en förträffligt fin och bra fredag!


Pöss på er.

6 kommentarer:

Ezter sa...

Detsamma till dig!

Singelmamman sa...

Önskar dig en alldeles förträfflig dag! Och helg.

Anna sa...

Hoppas att du får en härlig kvinnodag också!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, idag tar vi vara på oss och hyfsat väder har vi också. Efter idag skulle vintern komma var det nån som sa (jag läser aldrig väderutsikterna, jag får inget ut av varken dom eller tv programmen).
Ja, din kommun är lite lurig vad gäller byggnation här och där, det har man förstått under årens lopp.....Tur att ni bor så fint som ni gör, ingen kan nånsin bygga nåt framför er i alla fall!
Kramar

Malla sa...

tack detsamma!

Fru Venus sa...

Hoppas din dag var bra :-)
Vill ni på jobbet ha husbygge?