onsdag 6 februari 2013

Jag bloggar...

...alltså finns jag.
Nej, det var inte det jag skulle skriva. Apropå skriva så har jag inget direkt på lager mer än att jag skulle köpa potatis på mitt lokala Konsum men kunden före mig la av värsta nysattacken, så att spott och snor flög, rakt ner i potatisen så jag drog och dog liksom. Varför gör man så!!!! Nu vill jag aldrig mer köpa potatis i lösvikt och jag vill heller inte tänka på alla andra grönsaker, frukter och rotfrukter som säljs i lösvikt. Alltså inte tänka på om det är någon som hostat upp något onämnbart äckligt rakt ner i det som jag kan tänkas köpa.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Eewh! Det där önskar jag att du slapp se.

Singelmamman sa...

Eller i lösgodislådorna. DET får mig ibland... att fundera på att låta bli att köpa lösgodis.

Knasterfaster sa...

Min sambo är allergisk mot potatisskal. Han får nysattacker om han försöker skala potatis t.ex. Kanske den där människan också var allergisk. Äckligt hur som helst. Det finns ju potatis i påsar.

Ezter sa...

Urk...Allt i lösvikt är egentligen döäckligt! Säkert det som är packat också, vem vet vad som hänt innan packningen?

Anne med e sa...

Va äckligt...

Anna sa...

Riktigt äckligt! Och som du säger, vågar man ens köpa något i lösvikt..? Det finns ju folk som tar, nyser, hostar och gud vet vad på allt framför dom..

I min värld sa...

Gud så äckligt!! Jag hade nog inte handlat potatis på väldigt länge efter det....

Paula sa...

För några år sedan så såg jag en man som skulle plocka till sig bullar i lösvikt, men just som han hade öppnat luckan så nös han rakt över alla bullarna. OCH han snusade,LÖSSNUS!! Sen börjad han klämmma på bullarna och plockade dom som föll honom i smaken med bruna, smutsiga fingar. Jag gick ut ur butiken och nästan spydde. Bläh!!!

Bergljot sa...

Ekkelt!