tisdag 29 januari 2013

Vart ska man ha huvudet om man inte har det under armen?

På sin rätta plats så klart! Det har inte mitt huvud haft idag. Fel plats valdes nästan omgående i morse.

T ex vet jag inte vart jag varit. Hemma passar det att svara i telefonen med mitt namn men inte på jobbet. På jobbet är det dessutom lämpligt att jag vet vad jag heter och inte tvekar om vem jag verkligen är och vilket mitt namn är. Speciellt bra är det när någon som ber om att få tala med mig. Skulle vara mycket märkligt (eller hysteriskt roligt) om någon bad att få tala med t ex "Hulda Persson" och jag helt plötsligt sa att det var jag fast det inte var så eller att jag sa att jag inte jobbade där.

Så kan det vara en fördel att jag inte stänger av ugnen när maten, som står där för tillagning, inte är klar utan att det egentligen var en av spisplattorna som skulle stängas av. Bara en sådan sak förenklar matlagningsprocessen och framför allt tidsåtgången. Jag svalt nästan ihjäl.

Till sist (vid detta tillfälle var vi fyra huvudlösa vuxna) är det mycket bra att rätt soffa kånkas in av möbelleverantörens möbelbärare/chaufförer och att någon av oss (speciellt jag som beställt soffan) reagerar när soffans färg och modell inte stämmer. Då slipper det bäras massa möbler fram och tillbaka, upp- och nerför massa trappor både ute och inne.

Jorå så atte... en sån dag har det varit idag.


Pöss på er.

6 kommentarer:

Sus sa...

Nä..? Fniss.. Förlåt..men du behöver vin.

Ezter sa...

Gå och lägg dig!

Singelmamman sa...

Och soffhäng!

Nica sa...

Haha - du är inte ensam, lilla Gaffla :) Men vin är ju bra för det mesta - så testa det. Om inte annat är det roligare att vara vimsig!

Nica sa...

Haha - du är inte ensam, lilla Gaffla :) Men vin är ju bra för det mesta - så testa det. Om inte annat är det roligare att vara vimsig!

B i t t e sa...

Men nä... vilken dag! Hoppas huvet är där det ska vara nu och att det inte ligger kvar på soffan (kom den på plats?). Fast du skulle nog behöva ligga där ett tag, tror jag. Viiiila.