torsdag 13 december 2012

Hörrni!

Alla ni som jobbar inom skolan...
Hur tänker man om inte någon svarar när man ringer och ska sjukanmäla sitt barn. Jag menar det att om man har ETT telefonnummer som man SKA ringa för att det i den telefonen ALLTID svarar NÅGON mellan 7.50-8.20 sen är det ingen som svarar men det är det ju inte ändå... är det inte bra OM någon svarar då?! Jag ska också tillägga att det är inte första gången och nej jag har inte mobilnummret till yngstas mentor.
Idag har yngsta ogiltig frånvaro.
Glad Lucia på er.

Pöss från surGafflan.

8 kommentarer:

Agneta sa...

Störande när de inte svarar. Tel.svarare kanske vore nåt.
Hoppas du får en bra dag!

Anna sa...

Men usch sånt är så irriterande!!

Ezter sa...

De borde verkligen ha en telefonsvarare! Har faktiskt själv aldrig haft problem vad gäller det. Kanske ovanligt att det funkat så bra?

Cecilia Harald sa...

Der låter ju väldigt oansvarigt av skolan att inte ta emot sjukanmälan! På vår skola har vi infomentor, en hemsida där all info om skolan och eleverna finna och där kan man enkelt göra sjukanmälan. Dessutom finns det en telefonsvarare, om man inte kommer åt Internet. Superenkelt och supersmidigt!

Kram

B i t t e sa...

Arg blir man då. Det är inte bra. För då kan man bli sur också och då är hela da'n förstörd. Fast det är Lucia. Hos oss har de börjat med Talsvar. Man behöver bara vara supersnabb för att hinna knappa in... Kram på dig!

Mammahäxan sa...

På Älvans skola har de en telefonsvarare. På Dansösens skickar man ett sms till fröken. Och på en annan skola i närheten svarar alltid en person och har man inte hunnit/glömt att ringa då ringer hon upp och kollar att allt är ok. Många skolor blev vääldigt noggranna när den tråkiga incidenten i Göteborg hände. Skolflicka som inte kom till skolan och föräldrarna upptäckte först på kvällen att hon varit försvunnen hela dagen. Skolan hade inte alarmerat.

Shamrock sa...

I mina barns skolor lämnar man ett meddelande på en telefonsvarare

Fru Venus sa...

Surt.
Måste säga att i Blåögas skola funkar det perfekt.
Kvällskram