onsdag 14 november 2012

Snart klart.

Härom dagen (i lördags för att vara exakt) köpte vi (maken var med) jag lite nya lampor till nybyggets tak.
Frostat glas med hållare i rostfritt.
Var vänlig ignorera dammsugaren som speglar
sig i lampglaset. 
Vi jag har lite fler lampor på gång. Sådana vi jag beställt. Under tiden som vi jag väntar på dom försöker vi jag bestämma mig om en annan lampas vara eller inte vara. Svårt det där med att bestämma oss sig.
I övrigt är det mer eller mindre klart i nybyggets övervåning. Det fattas mest bara ett räcke bestående av glasskivor och stolpar i rostfritt (beställt) och möbler (inte beställt). I kategorin möbler har jag sett världen snyggaste skinnsoffa. Vit. Borstat mjukt skinn. Supermjuk att sitta i. Så-himla-opraktiskt-men-så-snyggt!! Så den blir det inte, möjligtvis om jag levde ensam och aldrig satt i soffan men snygg var den. Nej, det får nog bli en lite mer familjen Gafflan vänlig färg. Då menar jag mörk grå, blå, brun eller svart. Kanske en bäddsoffa rent av. Då kunde vi faktiskt erbjuda övernattning åt långväga besökare. Himla trevligt faktiskt.

Pöss på er.

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ska bli kul att se när det är möblerat :-) Kom ihåg en viktig sak med bäddsoffor, antingen är de bra att sitta i men värdelösa att sova i - testa alla ;-)

Anonym sa...

Åh så snygga lampor! Vill gärna se resten av lamporna du pratar om för lampor är svårt och inspiration välkommet :-)
Vi tittade på en vit skinnsoffa, men när försäljaren sa att vi inte kunde sitta i den med nya eller ens halvnya blå jeans eller läsa tidningen i den då köpte vi istället en brun i tyg. Hade jag valt idag hade jag velat ha en grått tyg.

Åsa sa...

svårt att välja... snyggt eller praktiskt. För tyvärr är det ju ofta inte samma :/
Men lamporna var snygga!

Singelmamman sa...

Äh, köp den vita ursnygga och sköna soffan. Jag sover på madrass på golvet. Helt ok.